Έφερε οκτώ κιλά κάνναβης και όπλο από την Αλβανία

Έφερε οκτώ κιλά κάνναβης και όπλο από την Αλβανία

O… ραλίστας μοτοσικλετιστής συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην Ηγουμενίτσα

igumenitsa
Δεν μετέφερε μόνο ναρκωτικά που είχε παραλάβει από Αλβανούς συνεργούς του σε παραμεθόρια περιοχή της Θεσπρωτίας ο… ραλίστας μοτοσικλετιστής που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην Ηγουμενίτσα, αλλά και ένα πιστόλι που εξετάζεται αν έχει χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα.

Ο νεαρός Έλληνας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας που είχαν στήσει μπλόκο στην περιοχή της Σαγιάδας. Μόλις τους είδε, πάτησε γκάζι και ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Στη νέα παραλιακή οδό της Ηγουμενίτσας, η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ένα προπορευόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα και ο οδηγός έπεσε στο οδόστρωμα, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

igu-2


Στον σάκο που μετέφερε, βρέθηκαν οκτώ δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 460 γραμμαρίων και ένα πιστόλι Tokarev με επτά φυσίγγια στον γεμιστήρα, τα οποία είχε παραλάβει στη μεθόριο για να τα μεταφέρει στην Αθήνα. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα, 170 ευρώ και το κινητό του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και του ασκήθηκε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και απείθεια.



Ειδήσεις σήμερα

Θύελλα οργής για YouTuber που έκανε ευθανασία στον σκύλο της αφού δάγκωσε τον γιο της

«Χτίζεται» το τείχος ανοσίας: Μέχρι τέλος Μαΐου 20% των πολιτών θα έχει πλήρη θωράκιση κατά του κορωνοϊού

Αναστολές Μαΐου: Πώς θα δηλώνονται από σήμερα και με ποια κριτήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης