Θύελλα οργής για YouTuber που έκανε ευθανασία στον σκύλο της αφού δάγκωσε τον γιο της

Θύελλα οργής για YouTuber που έκανε ευθανασία στον σκύλο της αφού δάγκωσε τον γιο της

Είχε το σκυλάκι για 9 χρόνια και φωτογραφιζόταν συχνά μαζί του στα social media, προτού αποφασίσει να το θανατώσει - Πώς δικαιολόγησε την απόφασή της

skilaki
Στόχος έντονων επικρίσεων έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα η YouTuber Nikki Phillippi, η οποία αποφάσισε πρόσφατα να κάνει ευθανασία στον 9χρονο σκύλο της Bowser McTrowsen αφού δάγκωσε τον γιο της, Logan.

Η blogger μοιράστηκε το νέο στις 4 Μαΐου με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram. Στη συνέχεια, πόσταρε ένα βίντεο στο YouTube όπου η ίδια και ο σύζυγός της Dan εξηγούν το σκεπτικό πίσω από την αμφιλεγόμενη απόφαση.

«Ο Bowser είχε μια επιθετική πλευρά που είχε δείξει το άσχημο πρόσωπό της κάποιες φορές τα τελευταία χρόνια... Πρόσφατα δάγκωσε τον Λόγκαν. Μετά από συζητήσεις [με ειδικούς] αποφασίσαμε ότι είχε φτάσει η στιγμή να φύγει από τη ζωή γαλήνια», έγραφε η Phillipi στην ανάρτησή της, που συνοδευόταν από φωτογραφίες που την έδειχναν να φιλάει τον χαριτωμένο σκύλο. «Το μυαλό μου είναι ακόμα σε σοκ. Ο McTrowsen υπήρξε κομμάτι της ζωής μας και του περιεχομένου μας ολόκληρη τη δική του ζωή, και για τα τελευταία 9 χρόνια του γάμου μας», συμπληρώνει η influencer, που ασχολείται και με την υποκριτική.



«Σας το λέω ειλικρινά ότι αυτή ήταν μια από τις πιο θλιμμένες μέρες της ζωής μου. Παρ' όλα αυτά, είμαι ευγνώμων που είχαμε την ευκαιρία να τον αγκαλιάσουμε και να τον φιλήσουμε στο σπίτι μας λίγο πριν φύγει από τη ζωή... Θα ανεβάσω απόψε ένα βίντεο με περισσότερες λεπτομέρειες αν ενδιαφέρεστε να τις μάθετε. Θα μας λείψεις Bowser», καταλήγει η ανάρτηση της blogger, την οποία πολλοί βρήκαν «εξοργιστική» και «αηδιαστική».



Κλείσιμο
Το post στο Instagram προκάλεσε την οργή πολλών followers της Phillippi, με αρκετούς να κατηγορούν την Influencer ότι εκμεταλλεύτηκε τον σκύλο για να παίρνει clicks στα βίντεό της και likes στις φωτογραφίες της και μετά τον ξεφορτώθηκε, χωρίς να κάνει την παραμικρή προσπάθεια να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της επιθετικότητάς του.

«Δεν ξέρω τι με εξοργίζει πιο πολύ: το γεγονός ότι σκότωσες τον σκύλο σου αντί να τον εκπαιδεύσεις, να του βρεις ένα νέο σπίτι ή να βάλεις κανόνες στο πώς αλληλεπιδρά με το μικρό παιδί σου, ή το γεγονός ότι χρησιμοποιείς αυτήν την πληροφορία για να βγάλεις χρήματα από το βίντεο που θα ανεβάσεις;» γράφει μια εξοργισμένη χρήστης, με το σχόλιό της να συγκεντρώνει σχεδόν 4.000 like. «Μια τελευταία φωτογράφιση με τον σκύλο σου πριν τον σκοτώσεις. Συγχαρητήρια», γράφει ένας άλλος follower. «Δεν έχω ξανανιώσει πιο αηδιασμένη στη ζωή μου. Είχες τόσες επιλογές στη διάθεσή σου και επέλεξες αυτή για το σκυλί που ήταν δίπλα σου 9 χρόνια; Δεν έχω λόγια», προσθέτει μια άλλη σχολιάστρια.



Στο βίντεο με τις «εξηγήσεις» της στο YouTube η Phillippi ανέφερε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με μια φιλοζωική εταιρεία με στόχο να βρει ένα καινούργιο σπίτι για τον σκύλο. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει «αυτό δεν ήταν εφικτό γιατί ήταν μαζί μας από τη γέννησή του». «Ακόμα κι αν στείλεις τον σκύλο σε ένα νέο σπίτι, εξακολουθείς να είσαι υπεύθυνος αν επιτεθεί σε κάποιον». «Ποτέ δεν είχε περάσει από το μυαλό μου η σκέψη ότι πρέπει να κάνουμε ευθανασία στον Bowser. Είχα σκεφτεί ότι ίσως θα πρέπει να ζήσει κάποια στιγμή σε ένα πιο κατάλληλο σπίτι. Μετά όμως από συζητήσεις με επαγγελματίες που είναι συνεχώς μαζί σε σκυλιά, όλοι μας έδωσαν την ίδια συμβουλή», ισχυρίστηκε η YouTuber.

Το ζευγάρι περιέγραψε πώς πέρασε την τελευταία ημέρα του με τον σκύλο, παίζοντας μαζί του στην αυλή του σπιτιού μέχρι να έρθει ο αναισθησιολόγος και να τον θανατώσει.



Οι εξηγήσεις της Phillippi και του συζύγου της πάντως δεν έπεισαν πολλούς από τους followers της, που συνέχισαν να επιτίθεται στην blogger μέσω του Instagram, αφού τα σχόλια κάτω από το βίντεο έχουν απενεργοποιηθεί. «

Αφού ο άνδρας σου με μπλόκαρε θα το γράψω εδώ: Ντροπή και στους δύο που δολοφονήσατε τον σκύλο σας. Το βρίσκω εμετικό. Το βίντεό σας δεν δικαιολογεί τίποτα και δεν βγάζει καν νόημα», σημειώνει μία από αμέτρητες επικριτικές αναρτήσεις.





Ειδήσεις σήμερα

Διακόσια χρόνια από τον θάνατο του Ναπολέοντα - Το σενάριο της δηλητηρίασης και η... Napomania

«Χτίζεται» το τείχος ανοσίας: Μέχρι τέλος Μαΐου 20% των πολιτών θα έχει πλήρη θωράκιση κατά του κορωνοϊού

Αναστολές Μαΐου: Πώς θα δηλώνονται από σήμερα και με ποια κριτήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης