Έρευνα στο παράνομο γηροκομείο στην Κέρκυρα: Αναζητούνται οι συγγενείς των ηλικιωμένων

Έρευνα στο παράνομο γηροκομείο στην Κέρκυρα: Αναζητούνται οι συγγενείς των ηλικιωμένων

Συνεχίζεται η έρευνα στον οίκο ευγηρίας στην Κέρκυρα – Ο 85χρονος ιδιοκτήτης και η 60χρονη κόρη του ισχυρίστηκαν ότι οι πέντε ηλικιωμένοι είναι μακρινοί συγγενείς τους και τους φιλοξενούν

ilikiwmeni
Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα συνεχίζεται από την Ασφάλεια η έρευνα που διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας για τον οίκο ευγηρίας που φέρεται να λειτουργούσε χωρίς άδεια στην περιοχή Σπαρτερά του νησιού. Στο μεταξύ, οι τρεις από τους πέντε ηλικιωμένους που φιλοξενούνταν σε αυτόν βρέθηκαν σε καλή κατάσταση.

Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού, έδειξαν καλή κλινική εικόνα και ήδη ειδοποιήθηκαν συγγενικά τους πρόσωπα για να τους παραλάβουν. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπιστεί συγγενείς των άλλων δυο ηλικιωμένων, που επίσης υποβάλλονται σε εξετάσεις χωρίς να έχει προκύψει κάτι που να δείχνει παραμέληση.

Η υπόθεση ήρθε στο φως από μια καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Λευκίμμης και ανέφερε ότι ένα σπίτι λειτουργούσε ως οίκος ευγηρίας χωρίς τις απαιτούμενες άδειες. Στην Ασφάλεια προσήχθησαν για να δώσουν εξηγήσεις ο 85χρονος ιδιοκτήτης και η 60χρονη κόρη του, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι πέντε ηλικιωμένοι είναι μακρινοί συγγενείς τους και τους φιλοξενούν στο σπίτι τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Κάηκαν ζωντανοί σε ΜΕΘ! - Εικόνες φρίκης σε νοσοκομείο στην Ινδία


Καιρός: Θερμοκρασίες ρεκόρ Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα


Lockdown: Πώς θα μετακινηθούμε και πώς θα κάνουμε Πάσχα – Όλα τα μέτρα που ισχύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης