Ανοικτά από Δευτέρα όλα τα καταστήματα με άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ανοικτά από Δευτέρα όλα τα καταστήματα με άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος

Αρκεί να διαθέτουν εξωτερικούς χώρους όπου οι πελάτες θα είναι αποκλειστικά καθήμενοι - Θα παραμείνουν κλειστά νυχτερινά κέντρα, κλαμπς – Επανέρχονται τα καταστήματα εστίασης στα εμπορικά κέντρα αποκλειστικά με take away και delivery – Δείτε τι περιλαμβάνει η Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα δημοσιευτεί σήμερα στο ΦΕΚ

estiasisss
Χωρίς αποκλεισμούς θα γίνει τελικά η επανεκκίνηση της εστίασης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newmoney, η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα δημοσιευτεί σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα προβλέπει τη δυνατότητα επαναλειτουργίας του συνόλου των καταστημάτων που διαθέτουν άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος αρκεί να διαθέτουν εξωτερικούς χώρους.

Έτσι, στην ΚΥΑ θα περιλαμβάνονται όλοι οι βασικοί ΚΑΔ και όχι εξειδικευμένοι, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά την περασμένη Παρασκευή αφήνοντας εκτός κατηγορίες καταστημάτων όπως τα καφέ – μπαρ. Επομένως, το σύνολο των καταστημάτων του κλάδου μπορούν να επαναλειτουργήσουν απ’ τη Δευτέρα του Πάσχα με μόνη προϋπόθεση τη χρησιμοποίηση εξωτερικών χώρων.

Μοναδικές εξαιρέσεις στη γενική ρύθμιση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα αποτελέσουν τα νυχτερινά κέντρα και τα κλαμπς, στα οποία το λουκέτο θα παραμείνει. Σημειώνεται μάλιστα πως στα καταστήματα των οποίων η λειτουργία θα επιτραπεί απ’ τη Δευτέρα του Πάσχα θα απαγορευτεί η μουσική.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μάρτυρας περιγράφει πώς σκοτώθηκε ο ομογενής αστυνομικός στη Νέα Υόρκη: «Σκέφτηκα, κάποιος θα πεθάνει»

Νεαρή Γιαπωνέζα κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον 77χρονο «Δον Ζουάν» σύζυγό της

Κυπριακό: Ύστατη προσπάθεια στη Γενεύη να αποφευχθεί το «ναυάγιο» στο οποίο οδηγούν οι Τούρκοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης