Στη σύλληψη ενός νοσηλευτή τουγηροκομείου στα Χανιά προχώρησαν οι αρχές αργά χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορία είναι αυτή της συκοφαντικής δυσφήμισης, με αφορμή διάλογο που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, φέρεται να ανέφερε κάτω από διαδικτυακό δημοσίευμα το όνομα συγκεκριμένης εργαζόμενης στο γηροκομείο, αποδίδοντάς της κατηγορίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας οδηγήθηκε στο κρατητήριο ενώ αναζητούνται άλλοι 2 νοσηλευτές. Πάντως και οι 3 είναι προγραμματισμένο να καταθέσουν σήμερα στον εισαγγελέα.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη