Τρίκαλα: Εκατοντάδες κροτίδες πωλούνταν σε μαγαζί

Τρίκαλα: Εκατοντάδες κροτίδες πωλούνταν σε μαγαζί

Για παράβαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας κατηγορείται η υπεύθυνη του κατατήματος, ενώ την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει κι ένας ιδιοκτήτης παντοπωλείου στην περιοχή - Αστυνομικός στο Ρέθυμνο παρήγγειλε κροτίδες παριστάνοντας τον αγοραστή

Καταγραφη54
Λιγότερο… εκκωφαντική θα ήταν η Ανάσταση σε μια περιοχή του Δήμου Τρικκαίων, μετά την κατάσχεση εκατοντάδων κροτίδων που διατίθεντο προς πώληση σε ένα κατάστημα στο οποίο έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, στο μαγαζί βρέθηκαν συνολικά 752 κροτίδες, 150 παιδικά αθύρματα και άλλα δέκα πυροτεχνήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων κατηγορούμενη για παράβαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ο ιδιοκτήτης ενός παντοπωλείου στα Τρίκαλα, ο οποίος συνελήφθη όταν στο μαγαζί του κατασχέθηκαν συνολικά 250 παιδικά αθύρματα.

Έστειλε σε αστυνομικό στο Ρέθυμνο 800 κροτίδες

Ένας αστυνομικός ανταποκρίθηκε στην αγγελία που εντόπισαν οι συνάδελφοί του της Ασφάλειας Ρεθύμνης στο διαδίκτυο την περασμένη ΤεΑτάρτη, για την πώληση κροτίδων. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα πωλητή παριστάνοντας τον υποψήφιο αγοραστή και παρήγγειλε 800 τεμάχια, έναντι 2.400 ευρώ! Εκείνος έστειλε τα επικίνδυνα πυροτεχνήματα από περιοχή του Δήμου Αττικής και, αφού ταυτοποιήθηκε, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αρμένιοι: Το ανατριχιαστικό χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης γενοκτονίας

«Άρχοντας» των κρίκων o Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για πέμπτη φορά!

Τσιόδρας: Πότε θα πετάξουμε τις μάσκες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης