Ομαδική επίθεση με... κροτίδες σε σπίτι στα Τέμπη!

Ομαδική επίθεση με... κροτίδες σε σπίτι στα Τέμπη!

Οι δράστες εισέβαλαν στον ακάλυπτο χώρο της κατοικίας προκαλώντας φθορές στην αυλόπορτα και σε δύο σταθμευμένα οχήματα του ιδιοκτήτη 

Νέο σοκ: Δύο άνθρωποι «ακρωτηριάστηκαν» στη Μεσσήνη από αυτοσχέδια κροτίδα
Ταυτόχρονη έρευνα διενεργούν οι ανακριτικές αρχές της Λάρισας και οι αστυνομικοί του τμήματος Τεμπών για να εξακριβώσουν τα κίνητρα της... πολιορκίας ενός σπιτιού σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, το βράδυ της Κυριακής, από μια ομάδα συνολικά ένδεκα (!) ατόμων!

Οι δράστες εισέβαλαν στον ακάλυπτο χώρο της κατοικίας προκαλώντας φθορές στην αυλόπορτα και σε δύο σταθμευμένα οχήματα του ιδιοκτήτη και αμέσως μετά άρχισαν να... «βομβαρδίζουν» το σπίτι πετώντας κροτίδες στην κύρια είσοδο, η οποία επίσης υπέστη φθορές! Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο, μετά την καταγγελία των ενοίκων, πέντε από τους εισβολείς συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας με κατηγορίες για διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας. Δεν εξήγησαν, όμως, τους λόγους της ασυνήθιστης επίθεσης. Οι υπόλοιποι έξι συνεργοί τους έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σεξουαλικές κακοποιήσεις: Έρχεται η ώρα του «βοηθού» του Λιγνάδη να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη

Υπόθεση Λιγνάδη: Η ΜΚΟ Praksis συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο

Κατά 58% αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι τον Φεβρουάριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης