Σε μια ακόμη σαρωτική επιχείρηση για τα «πειραγμένα» «αυτοκίνητα - τζουκ μποξ» που επιστρατεύονται στα κορωνοπάρτι του κέντρου προχώρησε η Αστυνομία. Οι χθεσινοί έλεγχοι και τα μπλόκα στην Αγίου Γεωργίου και στους δρόμους: Επτανήσου και Κεφαλλήνιας, Δροσοπούλου και Ιθάκης, Δροσοπούλου και Τήνου, Κυψέλης και Σποράδων είχαν ως αποτέλεσμα οι αστυνομικοί, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το protothema.gr, να βάλουν stop στην κυκλοφορία και να επιβάλλουν τσουχτερά πρόστιμα. Ειδικότερα διαπιστώθηκαν 124 παραβασεις Κ.Ο.Κ και 21 πλημμελήματα.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς