Κάτω Αχαΐα: «Έσπρωχνε» ναρκωτικά σε ανήλικους

Κάτω Αχαΐα: «Έσπρωχνε» ναρκωτικά σε ανήλικους

Έκαναν έφοδο στο σπίτι του προμηθευτή και τον συνέλαβαν

222
Ούτε η μικρή ηλικία αυτών που τον επισκέπτονταν για να αγοράσουν ναρκωτικά στάθηκε ικανή να βάλει «φρένο» σε έναν Έλληνα, ο οποίος είχε μετατρέψει το σπίτι του στην Κάτω Αχαΐα σε στέκι διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης! Δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 17 και 16 χρόνων και ένας ενήλικας, ήταν οι τελευταίοι «πελάτες» του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, που είχαν πληροφορηθεί ότι στην κατοικία του υπόπτου γίνονταν καθημερινά αγοραπωλησίες και την είχαν θέσει υπό παρακολούθηση, εντόπισαν τους τρεις αγοραστές να μπαίνουν σε διαφορετικούς χρόνους στο σπίτι, το μεσημέρι της δευτέρας. Τους ακινητοποίησαν τον ένα μετά τον άλλο, τους έκαναν σωματική έρευνα και στην κατοχή τους κατέσχεσαν συνολικά 4,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθησε έφοδος στο σπίτι του προμηθευτή, ο οποίος συνελήφθη και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 97,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 415 ευρώ από τις πωλήσεις. Μαζί με τους «πελάτες» του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους άσκησε διώξεις για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και αγορά ναρκωτικών αντίστοιχα. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για τους δυο ανήλικους περιλαμβάνονται και οι γονείς τους για την πλημμελή εποπτεία τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανδημία-Βραζιλία: Κατέρριψε όλα τα τραγικά ρεκόρ θανάτων τους δυο τελευταίους μήνες

Διάγγελμα Μπάιντεν για την ετυμηγορία για τον φόνο του Φλόιντ: «Ένα γιγαντιαίο βήμα μπροστά στην πορεία προς τη δικαιοσύνη»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης