Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Συνελήφθη ο 25χρονος δράστης - Είχε στο παρελθόν ερωτική σχέση με το θύμα

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Συνελήφθη ο 25χρονος δράστης - Είχε στο παρελθόν ερωτική σχέση με το θύμα

Ο νεαρός άντρας ήθελε επανασύνδεση - Στο σπιτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανηκει στη μητέρα του

ΣΥΛΛΗΨΗ-ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο άνθρωπος που τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής έριξε καυστικό υγρό και τραυμάτισε την 25χρονη έγκυο κοντά στην εκκλησία της Αγιας Κυριακής, στην Κυψέλη.

Πρόκειται για έναν 25χρονο, με τον οποιο το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση πριν απο δύο χρόνια και είχαν κανονίσει να συναντηθούν για να συζητήσουν το βραδυ της περασμένης Κυριακής.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 25χρονη κοπέλα, ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ηθελε να επανασυνδεθούν.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και πρίν απο λίγο συνέλαβαν τον 25χρονο μέσα στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σπιτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανηκει στη μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις ημέρες η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία. Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. 

Η 25χρονη έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη και η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία.

Κλείσιμο
Το περιστατικό που θυμίζει τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ερευνάται από την πλευρά της αστυνομίας και αυτό που μένει προς παρόν είναι να διασαφηνιστεί από τους γιατρούς τι είδους υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης.

Μαρτυρίες κατοίκων από το σημείο της επίθεσης

Παράλληλα, έκπληξη έχει προκαλέσει στους κατοίκους που μένουν γύρω από το σημείο της επίθεσης που δέχτηκε η 25χρονη έγκυος γυναίκα, από άγνωστο, μέχρι στιγμής άνδρα, με πανί εμποτισμένο με καυστική ουσία.

Τι λένε οι κάτοικοι στο σημείο επίθεσης 1

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο protothema.gr ουδείς αντιλήφθηκε το περιστατικό, ενώ όπως τονίζουν στη γειτονιά τους δεν αντιμετωπίζουν περιστατικά εγκληματικότητας. «Και να φώναξε η γυναίκα αλλά και να ζήτησε βοήθεια δεν την άκουσε κανείς γιατί όπως βλέπετε είναι απόμερη περιοχή» λέει κάτοικος της περιοχής στο protothema.gr.

Τι λένε οι κάτοικοι στο σημείο επίθεσης 2


Το χρονικό της υπόθεσης

Ολοένα και περιπλέκεται η υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε μία 25χρονη στην Κυψέλη από άνδρα. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 11 Απριλίου στις 23:30 αλλά μόλις σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα από τον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται, ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, όπως είπε η ίδια, σταμάτησε δίπλα της όταν αυτή περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη. Τότε, ένας άνδρας κατέβηκε από αυτό, της επιτέθηκε, την έριξε στο έδαφος και κάλυψε το πρόσωπό της με πανί το οποίο ήταν εμποτισμένο με καυστικό υγρό. Στην συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε από το σημείο.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε στην συνέχεια στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη. Η κατάσταση της υγείας της, όπως πληροφορείται το protothema.gr είναι καλή με τα τραύματα να μην προκαλούν ανησυχία.

Ωστόσο η υπόθεση προς το παρόν μοιάζει νεφελώδης αφού οι πληροφορίες που δίνει το θύμα της επίθεσης είναι ελάχιστες. Όπως έχει γίνει γνωστό, η ίδια είναι έγκυος τεσσάρων μηνών ενώ δεν είναι γνωστός ποιος είναι ο πατέρας.

Η ίδια φέρεται να είπε πως δεν γνωρίζει τον λόγο της επίθεσης, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν κίνητρα, αλλά και ότι δεν είχε δεχθεί κάποια απειλή το τελευταίο διάστημα. Οι γιατροί από πλευράς τους προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιο ήταν το υγρό το οποίο προκάλεσε τα τραύματα.

Δείτε βίντεο: Κυψέλη: Μυστήριο με την επίθεση με καυστικό υγρό – Έγκυος στον τέταρτο μήνα η 25χρονη
Κυψέλη: Μυστήριο με την επίθεση με καυστικό υγρό – Έγκυος στον τέταρτο μήνα η 25χρονη


Ειδήσεις σήμερα

Lockdown: Από Δευτέρα με self test λιανεμπόριο, δικαστήρια και σχολές οδηγών - «Δύσκολη εξίσωση» το Πάσχα

Άδειασε η πλατεία Βαρνάβα και γέμισε ο πεζόδρομος της Βαλτετσίου και το Κολωνάκι

Πρίγκιπας Φίλιππος: Τα ονόματα των 30 καλεσμένων - Βήμα βήμα το τελετουργικό της κηδείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης