Χερσόνησος: «Άδειαζαν» ένα περίπτερο on camera επί τέσσερις ώρες!

Χερσόνησος: «Άδειαζαν» ένα περίπτερο on camera επί τέσσερις ώρες!

Άρπαξαν εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων και καπνού και τα πούλησαν σε άλλο περίπτερο

Screenshot_20210416_093541
Το υλικό που κατέγραψε η κάμερα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, με το οποίο ήταν εφοδιασμένο ένα περίπτερο στην Χερσόνησο, βοήθησε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να φτάσουν στους δράστες που έκλεβαν επί... τέσσερις ώρες καπνικά είδη από αυτό και τα πούλησαν σε άλλο περίπτερο!

Οι δράστες είχαν σπάσει το τζάμι στην πρόσοψη του περιπτέρου και ο ένας είχε τρυπώσει μέσα, αφού πρώτα απενεργοποίησαν τον συναγερμό πιστεύοντας ότι ταυτόχρονα απενεργοποίησαν και το σύστημα καταγραφής. Αυτό δεν συνέβη, όμως, οπότε η κάμερα κατέγραψε καθαρά τον εισβολέα, που έδινε ανενόχλητος εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων και καπνού στον συνεργό του!

Η διάρρηξη είχε γίνει τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, αλλά χάρη στο βίντεο οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο δράστες που είχαν προκαλέσει ζημιά 2.000 ευρώ στην επιχείρηση και είχαν κλέψει 100 ευρώ και 660 πακέτα τσιγάρων και 105 συσκευασίες καπνού. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς πούλησε τα κλοπιμαία σε άλλο περίπτερο σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, όπου βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σε βάρος των δύο Ελλήνων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, με την δεύτερη κατηγορία να βαρύνει και τον περιπτερούχο που αγόρασε τα κλεμμένα εμπορεύματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Φοίβος Δεληβοριάς - Δημήτρης Καραντζάς: Επιστρέφουν στη σκηνή με επιθεώρηση για την Επανάσταση του 1821

Lockdown: Σήμερα οι αποφάσεις των ειδικών για εμπορικά κέντρα, φροντιστήρια και click inside

Self test στα σχολεία: «Φρένο» στη διασπορά fake news για παιδομαζώματα και δομές Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης