«Έγδυσαν» περίπτερο στα Καλάβρυτα

«Έγδυσαν» περίπτερο στα Καλάβρυτα

Διέρρηξαν το περίπτερο και άρπαξαν καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 11.000 ευρώ, μετρητά ύψους 1.675 ευρώ και το αξίας 200 ευρώ καταγραφικό μηχάνημα 

peripoliko_
Σε οργανωμένη σπείρα απέδιδαν εξ αρχής οι αστυνομικοί την διάρρηξη που είχε γίνει το Μάρτιο του 2020 σε ένα περίπτερο στα Καλάβρυτα το οποίο «έγδυσαν» κυριολεκτικά οι δράστες. Και δικαιώθηκαν, καθώς δέκα μήνες μετά η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα.

Όπως προέκυψε, δράστες ήταν τέσσερις κακοποιοί οι οποίοι είχαν φτάσει με νοικιασμένο αυτοκίνητο στα Καλάβρυτα τα ξημερώματα στις 3 του περασμένου Μαρτίου, διέρρηξαν το περίπτερο και άρπαξαν καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 11.000 ευρώ, μετρητά ύψους 1.675 ευρώ και το αξίας 200 ευρώ καταγραφικό μηχάνημα που ήταν συνδεδεμένο με κάμερα ασφάλειας.

Από την προανάκριση έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία ενός Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και φθορά, καθώς οι δράστες προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στο περίπτερο. Η δικογραφία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, περιλαμβάνει τους τρεις συνεργούς του που παραμένουν άγνωστοι και η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Καλαβρύτων συνεχίζεται.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η ιατροδικαστική εξέταση θα «ρίξει» φως στα αίτια του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη - Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του

Γιαγιά έπαιρνε τρεις συντάξεις, πούλαγε ηρωίνη και τώρα ζητά 100.000 ευρώ αποζημίωση από το κράτος

Μάχη για τη ζωή της δίνει 9χρονη στη Θεσσαλονίκη που έπαθε αλλεργικό σοκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης