Σκουπιδότοπος η πλατεία Βαρνάβα μετά τα κορωνοπάρτι - Έντονες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων

Σκουπιδότοπος η πλατεία Βαρνάβα μετά τα κορωνοπάρτι - Έντονες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων

Ακραίος συνωστισμός και αδιαφορία από τους μόνιμους πλέον θαμώνες - DJ, πυροτεχνήματα και λιποθυμίες από αλκοόλ - Δείτε εικόνες και βίντεο

varnava-6555
Σκηνικό χάους άφησαν πίσω τους όσοι βρέθηκαν στο Σαββατιάτικο κορωνοπάρτι στην Πλατεία Βαρνάβα με την περιοχή να θυμίζει «βομβαρδισμένο τοπίο» από τα σκουπίδια, τα κουτάκια αλκοόλ, τα πλαστικά και όλα όσα πετάχτηκαν στο έδαφος.

Η συγκεκριμένη πλατεία τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει σημείο συγκέντρωσης πολιτών οι οποίοι αψηφώντας τα μέτρα συνωστίζονται με μάσκες ή χωρίς παίρνοντας ποτά από παρακείμενα καφέ. Τα τελευταία 24ωρα δε η διασκέδαση έχει «αναβαθμιστεί» από στην πλατεία βρέθηκε DJ ενώ χθες είδαμε μέχρι και πυροτεχνήματα.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ανέβασε χρήστης του Facebook την Κυριακή το πρωί, η πλατεία Βαρβάβα την επομένη του Σαββατιάτικου πάρτι είχε μία αποκαρδιωτική εικόνα αφού στο έδαφος βρέθηκαν από πακέτα τσιγάρα μέχρι ποτά, μάσκες και κάθε λογής σκουπίδι.
varnava-6

Την ίδια ώρα  η παρουσία της Αστυνομίας και σε άλλες περιοχές της Αττικής είναι διακριτική χωρίς να επεμβαίνει στους συνωστισμούς ούτε και στα καταστήματα που σερβίρουν αλκοόλ. 

Δείτε βίντεο από του Ψυρρή

Κλείσιμο

Επί μήνες ο υπουργός Υγείας και η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, των 9 στους 11 μετακλητών χωρίς καμία...

Posted by Stelios Garipis on Sunday, April 11, 2021

Κορωνοπάρτι με... DJ και φωτοβολίδες στην πλατεία Βαρνάβα - Δείτε βίντεο

Η κατάσταση αυτή έρχεται να προστεθεί στα σχόλια και τα παράπονα κατοίκων της περιοχής οι οποίοι παραπονιούνται για τον συνωστισμό με αναρτήσεις τους στα social media μη βλέποντας ωστόσο κάποια ανταπόκριση.

Την ώρα που δεκάδες νεαροί συνωστίζονται οι αρχές σφυρίζουν αδιάφορα καθώς δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από την αστυνομία, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που έχει κληθεί ακόμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει από την περιοχή άτομα που βρίσκονται υπό την επίρρεια αλκοόλ. Και όλα αυτά ενώ κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός των διασωληνωμένων και των θανάτων από κορωνοϊό

varnava1

varnava2

varnava3

varnava4

«Αυτό που συμβαίνει στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ κάθε βράδυ εδώ και περίπου 2 εβδομάδες είναι αδιανόητο. Πέρα από τον κόσμο που μαζεύεται γιατί έχει πιεστεί και έχει ανάγκη να ξεδώσει (δε σχολιάζω παραπάνω...), μια αστική, πυκνοκατοικημένη γειτονιά έχει παραδοθεί στην επικινδυνη παραβατική συμπεριφορά κάποιων και η αστυνομία είναι άφαντη. Για να συμπληρωθεί ο σουρεαλισμός, τα παιδιά μας που δεν κοιμούνται το βράδυ από την φασαρία, το πρωί πρέπει να σηκωθούν και να παρακολουθήσουν διαδικτυακό μάθημα γιατί τα σχολεία παραμένουν κλειστά. Για μια ακόμη φορά ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΦΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ. ή μάλλον στην ατυχία τους...», τονίζει χαρακτηριστικά μία κάτοικος της περιοχής με ανάρτησή της στα social media. Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτησή της με βίντεο στα οποία φαίνονται νεαροί να συνωστίζονται χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.
post_-_facebook
Παράλληλα μία άλλη κάτοικος της περιοχής ανάρτησε στα social media μία φωτογραφία με την εικόνα που επικράτησε στην πλατεία το πρωί της Κυριακής. Πεταμένα σκουπίδια, αποτσίγαρα, μπουκάλια μπύρας συνθέτουν το σκηνικό.

«Οκ αγόρια και κορίτσια, το καταλαβαμε, δεν αντέχετε άλλο να κάθεστε μέσα και κάνετε την επανάσταση σας στις πλατείες. Στο σπίτι έτσι σας μάθανε να πετάτε τις βρωμιές σας; Γιατι είναι υποχρεωμένος ο καθε υπάλληλος να μαζεύει τα σκουπίδια σας; [πλατεία Βαρνάβα σήμερα το πρωί, να τα χαίρεστε τα βλασταρακια σας, αλλά μην ανησυχείτε, ξεσκασανε]», τόνισε η κάτοικος της περιοχής.

plateia_varnava1

Ειδήσεις σήμερα 

«Κουδούνι» με self test για τα Λύκεια: Θετικοί στον κορωνοϊό 408 μαθητές και καθηγητές 

Οι «σκληροί» δείκτες της επιδημίας ναρκοθετούν την πορεία προς αλλά και μετά το Πάσχα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης