Δράμα: Άντρο καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης σε σπίτι

Δράμα: Άντρο καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης σε σπίτι

Ο σκύλος ανιχνευτής βρήκε τον θάλαμο καλλιέργειας - Συνέλαβαν τα τέσσερα μέλη της σπείρας, καθώς και έξι «πελάτες» τους

Drama-ergastirio-kannabis
Εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης σε εσωτερικό χώρο είχαν στήσει τα τέσσερα μέλη σπείρας που δραστηριοποιούνταν στην πώληση ναρκωτικών στην πόλη της Δράμας στο σπίτι ενός από αυτούς, το οποίο είχε μετατραπεί και σε στέκι για την διακίνηση των ναρκωτικών σε χρήστες της περιοχής.

Οι τρεις αλλοδαποί και ο Έλληνας συνεργός τους συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο πλαίσιο επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών μαζί με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ο σκύλος ανιχνευτής που τους συνόδευε ερεύνησε το σπίτι, όπου βρήκε έναν θάλαμο για την καλλιέργεια κάνναβης σε εσωτερικό χώρο με δύο λαμπτήρες στον οποίο καλλιεργούσαν τέσσερα δενδρύλλια ύψους 40 εκατοστών ως ενός μέτρου και ξετρύπωσε 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 75,3 γραμμαρίων, ένα γυάλινο δοχείο με φύλλα κάνναβης βάρους 116,5 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Οι αστυνομικοί, που κατέσχεσαν και 180 ευρώ, συνέλαβαν ακόμη έξι «πελάτες» της σπείρας, τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαπούς οι οποίοι αγόρασαν λίγο νωρίτερα ισάριθμες συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 10,4 γραμμάριων που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας με τα μέλη της σπείρας να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα 

Ραντεβού για εμβολιασμό: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 65-69

Μακελειό στο Λος Άντζελες: 4 νεκροί μεταξύ τους και ένα παιδί – Τραυματίας στο νοσοκομείο ο δράστης - Δείτε βίντεο

Φάουτσι: «Η χώρα ενδέχεται να μη χρειαστεί το εμβόλιο της AstraZeneca»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης