Κορωνοϊός - Εμβολιασμός εκπαιδευτικών: Αδιάθετα εμβόλια και στους ιδιωτικούς

Κορωνοϊός - Εμβολιασμός εκπαιδευτικών: Αδιάθετα εμβόλια και στους ιδιωτικούς

Ξεκινά άμεσα ο εμβολιασμός ιδιωτικών εκπαιδευτικών με αδιάθετες δόσεις εμβολίων σε Εμβολιαστικά Κέντρα - Δείτε την εγκύκλιο

emvoliasmoi-5
Τον εμβολιασμό και των ιδιωτικών εκπαιδευτικών με αδιάθετα εμβόλια, προβλέπει εγκύκλιος της γενικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας Αναστασίας Γκίκα, η οποία είναι και Επιχειρησιακή Υπεύθυνη Covid-19 του υπουργείου Παιδείας.

Η εγκύκλιος

Προκειμένου να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα του εμβολιασμού των εκπαιδευτικών που εργάζονται στις ιδιωτικές σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με αναπλήρωση αδιάθετων δόσεων εμβολίων σε Εμβολιαστικά Κέντρα, παρακαλούμε να συμπληρωθούν τα κάτωθι στοιχεία στο επισυναπτόμενο υπολογιστικό φύλλο (excel), έτσι ώστε να καταρτισθεί αναλυτική κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα, αριθμό κινητού τηλεφώνου και τους Αριθμούς Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α) των ενδιαφερόμενων, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος για πρώτη φόρα στον εμβολιασμό.

Οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να δηλώσουν ρητώς (είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε με Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986) προς τη Διεύθυνση της σχολικής μονάδας, ότι συναινούν στην αποστολή των ως άνω στοιχείων στα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης για να ενεργοποιηθούν τα ΑΜΚΑ και να καταστούν δικαιούχοι εμβολιασμού.

Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω στοιχεία συμπληρώνονται από τους/τις Διευθυντές των ιδιωτικών σχολικών μονάδων αποκλειστικά στη συγκεκριμένη ψηφιακή μορφή (excel) και αποστέλλονται έως την 01.04.2021. στο Υπουργείο Υγείας στην ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση: emvolio.ischools@moh.gov.gr.

Εκ παραλλήλου, τα ως άνω στοιχεία αποστέλλονται στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης για να ενσωματωθούν στον κοινό κατάλογο που διαχειρίζεται η αντίστοιχη ομάδα συντονισμού εμβολιασμών, προκειμένου να καλούνται όλοι οι Εκπαιδευτικοί (Δημόσιοι και Ιδιωτικοί) κατά σειρά ηλικίας.

Δείτε την εγκύκλιο ΕΔΩ


Eιδήσεις σήμερα: 
Ο πόλεμος των Μαλαματίνα: «Μαζί τα κάναμε!»

Lockdown: Χαλάρωση μέτρων από το Σάββατο - Τα σενάρια για λιανεμπόριο, σχολεία και μετακινήσεις

Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου κακοποίησε εμένα και την αδερφή μου - Μας «κλείδωσε» μαζί του η γιαγιά μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης