Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε 51χρονος φύλακας του Παραρτήματος Ατόμωνμε Αναπηρία Εϋβοιας, στο Βαθύ Αυλίδας, μετά τη σύλληψή του για ασέλγειακατ’ εξακολούθηση σε βάρος 27χρονης τρόφιμης, που είναι άτομο με αναπηρία.
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε την Τρίτη, όταν ο 51χρονος από την Χαλκίδα εντοπίστηκε από εργαζόμενο να ασελγεί στην 27χρονη από εργαζόμενο του παραρτήματος.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, που συνέλαβαν τον φύλακα, που πλέον κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και ασέλγεια κατ' εξακολούθηση. Επίσης, διεξάγεται έρευνα για το εάν ασελγούσε και σε βάρος άλλων κοριτσιών.
Σήμερα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια Χαλκίδας για να απολογηθεί και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας κρίθηκε προφυλακιστέος.
Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και ζήτησε συγγνώμη, με τον δικηγόρο του να ζητά επιείκεια λόγω προβλημάτων υγείας.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.