Θάσος: Απάτη με κάρτες κινητής τηλεφωνίας

Θάσος: Απάτη με κάρτες κινητής τηλεφωνίας

Έπεισε την υπάλληλο της επιχείρησης να του δώσει τους κωδικούς καρτών συνολικής αξίας 324 ευρώ - Συνελήφθησαν στα Χανία δράστες που άρπαξαν 170 ευρώ από το θύμα τους

kliseis_apati
Θύμα ενός απατεώνα που επικοινώνησε μαζί της παριστάνοντας τον υπάλληλο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που δήθεν ήταν αρμόδιος για τα ηλεκτρονικά μηχανήματα και τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας, έπεσε η υπάλληλος μιας επιχείρησης στην Θάσο.

Ο άγνωστος ισχυρίστηκε ότι υπήρχε κάποιο ελάττωμα στις κάρτες που είχαν δοθεί στην επιχείρηση για πώληση και κατάφερε να την πείσει να εκτυπώσει κάρτες συνολικής αξίας 324 ευρώ και να του δώσει τους κωδικούς τους, δήθεν για να τις αντικαταστήσει. Βέβαια, αμέσως μετά διέκοψε κάθε επαφή και η έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Απάτη με θύμα γυναίκα στα Χανιά

Κατάφεραν να ξεγελάσουν με διάφορα προσχήματα μια γυναίκα σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου και να της αποσπάσουν 170 ευρώ, όχι όμως και να ξεφύγουν. Ο λόγος για δυο Έλληνες που εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Κισσάμου σε περιοχή του Δήμου Χανίων, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, ενώ τα χρήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στο θύμα τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασε τα 100 δισ. η περιουσία του Γουόρεν Μπάφετ - Μόνο 5 άνθρωποι τον ξεπερνούν σε πλούτο!

Πλαστό τεστ με 17 ευρώ και... πιστοποιητικό «fit to fly» για σκυλίτσα και νερό βρύσης!

Σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης