Οι δράσεις ομάδων που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των πανεπιστημιακών ιδρυματών βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, με πρυτάνεις.
Η υπουργός επικοινώνησε, συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, τηλεφωνικώς με τους πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Η επικοινωνία έγινε προκειμένου να ενημερωθεί η κυβέρνηση από τα αρμόδια όργανα σχετικά με δράσεις που εμπόδιζαν τη λειτουργία των Πανεπιστημίων.
Η επικοινωνία της υπουργού με τους πρυτάνεις είναι συστηματική, επί όλων των θεμάτων, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η υγειονομική κρίση.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.