Βέροια: Νέα κλοπή με... αγκαλιά σε βάρος ηλικιωμένου

Βέροια: Νέα κλοπή με... αγκαλιά σε βάρος ηλικιωμένου

Μόλις τον είχε δει να βγάζει χρήματα από ΑΤΜ και του επιτέθηκε με... αγάπη - Μπήκε σε κοσμηματοπωλείο και «βούτηξε» το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας στον Πύργο

astinomia
Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει στην κεντρική Μακεδονία οι κλοπές με τη μέθοδο του εναγκαλισμού από γυναίκες που στοχοποιούν ηλικιωμένους, τους οποίους έχουν δει προηγουμένως να κάνουν αναλήψεις χρημάτων από τα ΑΤΜ τραπεζών, όπως συνέβη το πρωί της Δευτέρας στην Βέροια.

Τότε, μια «μακρυχέρα» είχε δει έναν ηλικιωμένο να «σηκώνει» χρηματικό ποσό από το μηχάνημα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να του εξαπολύσει... επίθεση αγάπης! Ξαφνικά, αγκάλιασε τρυφερά τον εμβρόντητο άνδρα και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις «βούτηξε» από την τσέπη του τα 310 ευρώ που είχε παραλάβει από το ΑΤΜ!

Η γυναίκα τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, πιθανότατα με την βοήθεια κάποιου άνδρα συνεργού της. Ωστόσο, το βράδυ της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε άλλη περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη και οδηγήθηκε αρχικά στην Ασφάλεια και από εκεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Όμως, δεν βρέθηκαν στην κατοχή της τα κλεμμένα χρήματα.

Ξάφρισε πορτοφόλι μέσα σε μαγαζί στον Πύργο

Δεν έκλεψε κοσμήματα από το κατάστημα στον Πύργο όπου μπήκε ως πελάτισσα μια Ελληνίδα, ξάφρισε όμως το... πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας που είχε μέσα 700 ευρώ! Όμως, την στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει έγινε αντιληπτή από την ιδιοκτήτρια, που κάλεσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Η δράστιδα συνελήφθη, επέστρεψε το χρηματικό ποσό στην καταστηματάρχη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Ειδήσεις σήμερα

Οι φάκελοι του ΣΕΗ «βγάζουν» κακουργήματα για 3 ηθοποιούς - Δεν έχουν παραγραφεί

Σκληρό lockdown έως την Καθαρά Δευτέρα: Τι αλλάζει σε κωδικούς και ωράρια

Απεργία πείνας Κουφοντίνα: Ένα δαιδαλώδες νομικό ζήτημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης