Η... αγκαλιά κόστισε 1.000 ευρώ σε ηλικιωμένο στην Κέρκυρα

Η... αγκαλιά κόστισε 1.000 ευρώ σε ηλικιωμένο στην Κέρκυρα

Ταυτοποιήθηκε μια 24χρονη ως δράστιδα

lefta
Με τη συνηθισμένη μέθοδο της... αγκαλιάς, που όμως πάντα αιφνιδιάζει, κατάφερε μια νεαρή Ελληνίδα να ξαφρίσει έναν ανυποψίαστο ηλικιωμένο στην πόλη της Κέρκυρας αρπάζοντας από την τσέπη του ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και να γίνει καπνός αφήνοντάς τον σύξυλο!

Η κλοπή είχε γίνει το πρωί της περασμένης Τετάρτης και, μετά την καταγγελία του 83χρονου θύματος που έχασε μέσα σε δευτερόλεπτα 1.000 ευρώ, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν την... «τρυφερή» δράστιδα. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια της έρευνας, ταυτοποιήθηκε μια 24χρονη που όμως δεν εντοπίστηκε και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δυο άλλες Ελληνίδες με... μακριά χέρια, όμως, δεν γλίτωσαν τις χειροπέδες. Πρόκειται για δύο 18χρονες που χτύπησαν την πόρτα μιας 64χρονης στις Σέρρες, την απασχόλησαν και κατάφεραν να της αρπάξουν 50 ευρώ. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τις εντόπισαν γρήγορα, βρήκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στην 64χρονη και οδήγησαν τις δυο νεαρές στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης