Θύμα του ιστού αράχνης που στήνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αδίστακτοι επιτήδειοι, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ανέχεια των πολιτών και την ανάγκη τους για χρήματα, έπεσε μια γυναίκα από τον Πύργο η οποία έχασε και τα λιγοστά χρήματα που είχε.
Η γυναίκα δελεάστηκε από μια διαφήμισηπου εντόπισε στο facebook για χορήγηση δανείου ύψους 25.000 ευρώ, δήθεν με ευνοϊκούς όρους και έπεσε στην παγίδα. Επικοινώνησε με τον άγνωστο που την είχε αναρτήσει και εκείνος την έπεισε να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό και να του στείλει την κάρτα ανάληψης και τους κωδικούς της!
Πολύ γρήγορα, η εύπιστη γυναίκα αντιλήφθηκε πως, όχι μόνο δεν θα έπαιρνε τα χρήματα του δανείου, αλλά έχασε και τα λιγοστά που είχε στον λογαριασμό της, καθώς ο άγνωστος άρπαξε 245 ευρώ και διέκοψε κάθε επικοινωνία! Το θύμα κατήγγειλε την απάτη στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πύργου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου, ο οποίος αναζητείται.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.