Τη βεβαίωση εμβολιασμού κατά του νέου κορωνοϊού μπορούν να λαμβάνουν από σήμερα Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, οι πολίτες που έχουν εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις του εμβολίου ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.
Η βεβαίωση εμβολιασμού χορηγείται μέσω της πλατφόρμας gov.gr τόνισε ο υπουργός.
Το πιστοποιητικό εκδίδεται, όπως είπε ο υπουργός στον «ΣΚΑΪ 100,3», μετά και την τελευταία δόση εμβολιασμού, ανάλογα με το είδος του εμβολίου.
Έως τώρα έχει εμβολιαστεί μεγάλο μέρος του υγειονομικού προσωπικού, ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες λόγω νοσήματος.
Για την έκδοση του πιστοποιητικού θα χρειαστείτε:
τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet (απαιτείται ταυτοποίηση στοιχείων μέσω Taxisnet)
τον ΑΜΚΑ σας
Το πιστοποιητικό που θα εκδώσετε έχει μοναδικό κωδικό επαλήθευσης και προηγμένη ηλεκτρονική σφραγίδα και μπορείτε:
είτε να το αποστείλετε ηλεκτρονικά
είτε να το εκτυπώσετε και να το καταθέσετε σε δημόσια υπηρεσία
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.