Συναγερμός και στην Αχαΐα από τα κρούσματα: Έφτασαν τα 37, έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια

Συναγερμός και στην Αχαΐα από τα κρούσματα: Έφτασαν τα 37, έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια

Τα 37 κρούσματα στο νομό, είναι ένα από τα χειρότερα αρνητικά ρεκόρ της Αχαΐας στο διάστημα της πανδημίας

5188618
Η αύξηση των κρουσμάτων στην Αχαΐα χτυπάει καμπανάκι στις αρμόδιες αρχές ενώ η ανησυχία για το ενδεχόμενο ακόμη μεγαλύτερης διασποράς του ιού, πολλώ δε μάλλον διασποράς του μεταλλαγμένου στελέχους του στο νομό, χτυπάει κόκκινο. Αύριο το πρωί στις 11 πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με αντικείμενο συζήτησης την αύξηση των κρουσμάτων, για την οποία απο χθές είχε εκφράσει την ανησυχία του ο Υπουργός Υγείας, προϊδεάζοντας για τις εξελίξεις.

«Κάνω έκκληση σε κάθε πολίτη, στην συνείδηση κάθε πολίτη της Αχαΐας… Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι επιβάλλεται να εφαρμόσουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας. Αλλιώς κινδυνεύουμε με πισωγύρισμα το οποίο θα έχει δραματικές συνέπειες τόσο στη δημόσια υγεία όσο και στην τοπική οικονομία» λέει στο thebest.gr ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος που συγκαλεί τη σύσκεψη.

Τα 37 σημερινά κρούσματα στο νομό, είναι ένα από τα χειρότερα αρνητικά ρεκόρ της Αχαΐας στο διάστημα της πανδημίας. Και τυχαίνει να συμπίπτει με την περίοδο της.. εισόδου στη χώρα του μεταλλαγμένου ιού.

«Είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση πλέον. Πρέπει πάση θυσία να αναστείλουμε αυτά τα δεδομένα» λέει ο κ. Μπονάνος ο οποίος εστιάζει και στην απίστευτη κίνηση που παρατηρείται στο κέντρο της Πάτρας σχεδόν σε καθημερινή βάση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έχουμε αύξηση και αυστηροποίηση των ελέγχων.

Με πληροφορίες από  thebest.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Να μπει στο «κόκκινο» η Αττική εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι - Την Παρασκευή οι κρίσιμες αποφάσεις 

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μπροστά με 16,4 μονάδες η Νέα Δημοκρατία 

Έιμι Ελίζαμπεθ: Η πιο τσιγκούνα εκατομμυριούχος του κόσμου τρώει γατοτροφή και δεν αγοράζει τίποτα καινούργιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης