Αυλώνας: Ανατίναξαν ΑΤΜ - Τρίτο περιστατικό σε περιοχή της Βοιωτίας

Αυλώνας: Ανατίναξαν ΑΤΜ - Τρίτο περιστατικό σε περιοχή της Βοιωτίας

Οι δράστες φαίνεται να σχετίζονται με την ανατίναξη των ΑΤΜ στη Λάρυμνα και στις Ερυθρές

serres
Για τρίτη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες, χτύπησε η σπείρα που ανατινάζει ΑΤΜ σε περιοχές που βρίσκονται στα σύνορα της Βοιωτίας με την Αττική! Στόχος της, αυτή τη φορά, ήταν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που ήταν εγκατεστημένο στην πρόσοψη του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στον Αυλώνα.

Ήταν λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν η ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο υποκατάστημα, επί της περιφερειακής οδού Αθηνών- Χαλκίδας. Οι άγνωστοι δράστες άρπαξαν τις κασετίνες του ΑΤΜ που περιείχαν άγνωστο ποσό και εξαφανίστηκαν, προτού εμφανιστούν τα πρώτα περιπολικά, χωρίς να εντοπιστούν παρά τις συνεχείς αναζητήσεις.

Οι αστυνομικοί που διεξάγουν έρευνες εκτιμούν ότι πρόκειται για μέλη της ίδιας σπείρας στην οποία ανήκουν οι τέσσερις κουκουλοφόροι οι οποίοι εισέβαλαν στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, απείλησαν τον φύλακα και στη συνέχεια ανατίναξαν με εκρηκτικά το ΑΤΜ. Με τον ίδιο τρόπο είχαν ανατινάξει τρεις άγνωστοι στις 20 Δεκεμβρίου το ΑΤΜ τράπεζας στις Ερυθρές, αφού πρώτα έδεσαν με συρματόσχοινο τα ρολά ασφαλείας και τα "ξήλωσαν" τραβώντας τα με αυτοκίνητο.

Ειδήσεις σήμερα

Οι εισβολείς του Καπιτωλίου: Ο κερασφόρος, ο hater της Πελόζι και ο... γελαστός κλέφτης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 52χρονος δραπέτης φυλακών

Ρωσία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από κατάρρευση πάγου σε καταρράκτη στην Καμτσάτκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης