Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο υποδιοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου-Είχε εμβολιαστεί

Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο υποδιοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου-Είχε εμβολιαστεί

Πηγές του υπουργείου Υγείας αναφέρουν πως ο αναπληρωτής διοικητής νοσηλεύεται με αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού και πως δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού

διασωληνωση
Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας νοσηλεύεται διασωληνωμένος από την Πρωτοχρονιά ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου. Οπως πληροφορείται το protothema.gr, ο 54χρονος εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού την περασμένη Τετάρτη και εξετάστηκε μάλιστα από τους γιατρούς του Θριάσιου την ίδια μέρα. Δεδομένου δε ότι εμφάνιζε βήχα, πυρετό και δύσπνοια, υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοιό το οποίο ήταν αρνητικό.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και την Πρωτοχρονιά κρίθηκε επιβεβλημένη η διασωληνωσή του καθώς διαγνώστηκε αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού που τον ταλαιπωρούσε.

Διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ υπήρχε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και έγινε διακομιδή του ασθενή με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Τόσο η λοίμωξη όσο και η νοσηλεία του 54χρονου πυροδότησαν πλήθος φημών καθώς συσχετίσθηκαν, χωρίς βάσιμα στοιχεία όπως υπογραμμίζουν από το υπουργείο Υγείας, με τον εμβολιασμό στον οποίο είχε υποβληθεί την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της έναρξης των εμβολιασμών για τον κορωνοιό.

Πηγές του υπουργείου Υγείας αναφέρουν πως ο αναπληρωτής διοικητής εμβολιάστηκε όπως προβλεπόταν και εξετάστηκε το ιστορικό του για αλλεργίες όπως επίσης προβλέπεται. Υπογραμμίζουν πως νοσηλεύεται με αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού και πως δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με την λοίμωξη που εμφάνισε.


Ειδήσεις σήμερα:

Η viral πάστορας που έγινε στρίπερ απαριθμεί τα... «δώρα» που της χάρισε το 2020!

Eπιχείρηση «Ελευθερία»: Στα περιφερειακά νοσοκομεία τα εμβόλια για τους υγειονομικούς

Eurotunnel: Τι θα αλλάξει για το «σύμβολο σύνδεσης» στη μετά-Brexit εποχή;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης