Πειραιάς: Έκρηξη σε σκάφος στη Μαρίνα Ζέας - Τραυματίστηκαν δυο άτομα
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση - Συνελήφθη ο πλοίαρχος του πλοίου
Έκρηξη από άγνωστη αιτία, εκδηλώθηκε την Πέμπτη στο μηχανοστάσιο ιδιωτικού σκάφους αναψυχής που βρισκόταν πρυμνοδετημένο εντός τουριστικού λιμένα Ζέας και τελούσε υπό ακινησία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο μέλη του πληρώματος.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του λιμενικού και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για παροχή συνδρομής στο περιστατικό. Οι τραυματίες αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση ενώ για προληπτικούς λόγους ποντίστηκε επαρκές μήκος πλωτού φράγματος.
Ο πλοίαρχος του ανωτέρω πλοίου συνελήφθη. Προανάκριση διενεργείται από το Ε΄ Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.