Εξωτικές χορεύτριες στο Μεξικό προσφέρουν σέξι σόου σε σπίτια με... απολυμαντικά και μάσκα - Δείτε βίντεο

Εξωτικές χορεύτριες στο Μεξικό προσφέρουν σέξι σόου σε σπίτια με... απολυμαντικά και μάσκα - Δείτε βίντεο

Δυνατή μουσική, καπνός, ερωτικά λικνίσματα και μια πινελιά... λαϊκής παράδοσης με αφορμή την επικείμενη «Ημέρα των Νεκρών»

mexico
Οι Μεξικανοί που αγαπούν το θέαμα του αισθησιακού χορού από επαγγελματίες του είδους δεν χρειάζεται να στερούνται το αγαπημένο τους είδος ψυχαγωγίας, μόνο και μόνο επειδή η πανδημία του κορωνοϊού κατέστησε τα εν λόγω κέντρα επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο El Comercio, η μεξικανική εταιρεί «Mi Ultimo Beso» («Το τελευταίο μου φιλί») κάνει χρυσές δουλειές τους τελευταίους μήνες παρέχοντας ιδιωτικά σόου εξωτικού χορού σε σπίτια, τα οποία μάλιστα συμμορφώνονται με όλα τα μέτρα προστασίας από τον νέο κορωνοϊό, όπως η χρήση μάσκας και η τήρηση ασφαλών αποστάσεων.

Εξωτικές χορεύτριες στο Μεξικό


Με τα κρούσματα της πανδημίας στο Μεξικό να έχουν ξεπεράσει πλέον τα 890.000 και τους νεκρούς να ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες, οι κάτοικοι της χώρας προσπάθούν να μην χάσουν το κουράγιο τους και να απολαμβάνουν τις... μικρές χαρές της ζωής, όποτε τους δίνεται η ευκαιρία. Για κάποιους, αυτό σημαίνει την επιστροφή στις παλιές τους συνήθειες, φυσικά με τα νέα δεδομένα που έχει φέρει η πανδημία στην καθημερινότητά μας. Έτσι, αρκετοί φαν του εξωτικού χορού επιλέγουν να απολαμβάνουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους καυτά σόου με ένα ή και περισσότερα κορίτσια - ή και αγόρια - τα οποία είναι «εξοπλισμένα» με τα απαραίτητα πλέον αξεσουάρ: το αντισηπτικό και τη μάσκα.

«Δεν προσφέρουμε αυτό που λέμε υπηρεσία πρώτης ανάγκης, αλλά καλλιτεχνική ψυχαγωγία, και πολύς κόσμος αποζητά τις υπηρεσίες μας για να γιορτάσει κάποιο ευχάριστο γεγονός» λέει στο πρακτορείο EFE η Σούζαν Βασκέζ, η οποία ασχολειται πέντε χρόνια με το επάγγελμα της εξωτικής χορεύτριας και έχει εμφανιστεί πολλές φορές στην τηλεόραση, στο πλευρό διάσημων καλλιτεχνών. Η Βασκέζ εδώ και δύο χρόνια είναι «team leader» στην εταιρεία «Mi Ultimo Beso», και μαζί με τις συναδέλφους της παρουσιάζουν διαφορετικές χορογραφίες για κάθε περίσταση, πάντα όμως με κοινό χαρακτηριστικό τον ερωτισμό και τα... μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την επικείμενη μεγάλη γιορτή της Ημέρας των Νεκρών, που γιορτάζεται στο Μεξικό την 1η και τη 2η Νοέμβρη, οι γυναίκες παρουσιάζουν ένα σόου με κεντρική πρωταγωνίστρια την «Κατρίνα», μια γυναικεία φιγούρα-σκελετό της λαϊκής παράδοσης.

Κλείσιμο
Παρόλο που η εταιρεία υπάρχει εδώ και οκτώ χρόνια, το πρωτόκολλο που εφαρμόζει για την προστασία της υγείας των κοριτσιών και των πελατών είναι εξέλιξη των τελευταίων μηνών και είναι ιδιαίτερα αυστηρό: Κατά την άφιξή τους στο σπίτι, οι χορεύτριες ή οι χορευτές θερμομετρούνται και η ένδειξη του θερμομέτρου επιδεικνύεται στον πελάτη. Στη συνέχεια, ο πελάτης ή η μικρή παρέα που έχουν παραγγείλει την υπηρεσία υποβάλλονται στην ίδια διαδικασία, και ο χώρος όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το σόου απολυμαίνεται.

Τότε και μόνο τότε μπορεί να ξεκινήσει η διασκέδαση, με δυνατή μουσική, ερωτικά λικνίσματα, μυστήριο και... παραδοσιακό χρώμα.

«Είναι ένα καλλιτεχνικό σόου κυρίως. Νομίζω ότι τώρα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από αυτού του είδους την οικιακή διασκέδαση, αφού έχουμε μείνει τόσο καιρό κλειδωμένοι σπίτια μας και χωρίς ιδιαίτερη ανθρώπινη επαφή. Μας αρέσει αυτό το είδος ψυχαγωγίας και είναι απόλυτα υγιεινό και ασφαλές. Όπως υπάρχουν σόου που κρατούν απασχολημένα τα παιδιά, έτσι υπάρχουν και σόου ειδικά για ενήλικες, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό», λέει ο Ρικάρντο Τζακόμπο Άριας, σταθερός πελάτης της εταιρείας εδώ και τρία χρόνια.

Με πληροφορίες από El Comercio, Agencia EFE

Δείτε βίντεο: Σέξι σόου σε σπίτια με...απολυμαντικά και μάσκα από εξωτικές χορεύτριες στο Μεξικό 
Σέξι σόου σε σπίτια με...απολυμαντικά και μάσκα από εξωτικές χορεύτριες στο Μεξικό



Ειδήσεις σήμερα: 

Βρετανός σκότωσε με 11 μαχαιριές την Ισπανίδα σύζυγό του αφού έκαναν σεξ στην πολυτελή βίλα τους

Ανησυχία για την πορεία του Oruc Reis - «Κόκκινη γραμμή» ο 28ος μεσημβρινός

Δίκη Χρυσής Αυγής: Έφεση για τις χαμηλές ποινές ζητούν οι συνήγοροι των Αιγύπτιων ψαράδων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης