Για τη Δευτέρα, σύμφωνα μετα έως τώρα δεδομένα, μετατίθεται η τελική ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Η διαδικασία που έχει μπει από την Τετάρτη στην τελική ευθεία, αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρονοβόρα μετά την πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου, επί των ελαφρυντικών για τους ενόχους. Από το απόγευμα χθες και έως αυτή την ώρα συνεχίζονται οι δευτερολογίες των συνηγόρων των καταδικασθέντων για την αναγνώριση ελαφρυντικών στους πελάτες τους.
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη για να ανακοινώσει ακολούθως την απόφασή του για τα ελαφρυντικά. Κατόπιν η εισαγγελέας λαμβάνει το λόγο για να προτείνει ποινές και ακολουθεί νέος γύρος αγορεύσεων των συνηγόρων που θα ζητήσουν την επιεική κρίση του δικαστηρίου. Οι δικαστές αποσύρονται εκ νέου για να αποφασίσουν τις ποινές και ο τελευταίος «γύρος» είναι η απόφαση επί της χορήγησης αναστολής εκτέλεσης των ποινών ή όχι, πράγμα που σημαίνει ότι οι καταδικασθέντες οδηγούνται στη φυλακή.
Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι το δικαστήριο θα διακόψει κάποια στιγμή μέσα στη μέρα τη συνεδρίαση, πιθανότατα για τη Δευτέρα, ώστε να πέσει η αυλαία της πολύκροτης και ιστορικής δίκης μετά από πεντέμισι χρόνια ακροαματικής διαδικασίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV