Κιλκίς: Η «Minnie» τσάκωσε αλλοδαπό με 38 κιλά κάνναβης

Κιλκίς: Η «Minnie» τσάκωσε αλλοδαπό με 38 κιλά κάνναβης

Για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε ανίκητη η όσφρηση του σκύλου ανιχνευτή της Δίωξης Ναρκωτικών 

Kilkis-Minnie-kannabi
Για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε ανίκητη η όσφρηση της «Minnie», του σκύλου ανιχνευτή της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Κιλκίς, αφού εντόπισε τη μεγάλη ποσότητα κάνναβης που μετέφερε ένας αλλοδαπός στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του στην εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Η σκυλίτσα της Δίωξης, που έχει στο ιστορικό της πλήθος επιτυχίες, μύρισε απ' άκρη σ' άκρη το όχημα του 26χρονου αλλοδαπού το οποίο ακινητοποιήθηκε για έλεγχο το βράδυ της Δευτέρας και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον χώρο των αποσκευών όπου ήταν κρυμμένοι δύο ταξιδιωτικοί σάκοι, στο εσωτερικό των οποίων υπήρχαν 28 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 37 κιλών και 923 γραμμαρίων και ένα δέμα με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 519 γραμμαρίων.

Αμέσως, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 26χρονο και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του και δύο κινητά που χρησιμοποιούσε για να επικοινωνεί με τους συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.


Ειδήσεις σήμερα: 

Αναχώρησε από την Κρήτη ο Πομπέο – Δείτε βίντεο

Νικητής ο Μπάιντεν στο πρώτο debate λένε οι δημοσκοπήσεις

Η σφοδρή σύγκρουση στο Ναγκόρνο - Καραμπάχ δοκιμάζει τη λυκοφιλία Ερντογάν - Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης