Κακοκαιρία Ιανός: Πως έχασαν τη ζωή τους η ηλικιωμένη στα Φάρσαλα και ο κτηνοτρόφος στο Μουζάκι

Κακοκαιρία Ιανός: Πως έχασαν τη ζωή τους η ηλικιωμένη στα Φάρσαλα και ο κτηνοτρόφος στο Μουζάκι

Η πυροσβεστική υπηρεσία συνεχίζει τις έρευνες για την αγνοούμενη φαρμακοποιό από το Μουζάκι

5148756-_1_
Δύο νεκροί και δύο αγνοούμενοι είναι ο μέχρι στιγμής θλιβερός απολογισμός από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός» από τις πολύπαθες περιοχές της Καρδίτσας και των Φαρσάλων. Η πυροσβεστική υπηρεσία συνεχίζει τις έρευνες για την αγνοούμενη φαρμακοποιό από το Μουζάκι Καρδίτσας η οποία αγνόησε τις υποδείξεις της αστυνομίας και χάθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

Νεκροί από την κακοκαιρία είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Φάρσαλα και ένας κτηνοτρόφος στο Μουζάκι

Πιο συγκεκριμένα. στο Βασιλί Φαρσάλων έχασε τη ζωή της μία 86χρονη γυναίκα. Η κόρη της ήταν μαζί της, έφυγε για λίγο για τα Φάρσαλα και στη συνέχεια εγκλωβίστηκε και δεν μπορούσε να επιστρέψει. Το σπίτι τους βρισκόταν σε απόσταση 70 μέτρων από το ανάχωμα του ποταμού Ενιπέα που κατέρρευσε. Η ηλικιωμένη άκουσε τον θόρυβο και όταν άνοιξε την πόρτα, μεγάλος όγκος νερού την πέταξε κάτω, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να πνιγεί σε ύψος νερού που δεν ξεπερνούσε τους 70 πόντους.

Ο 63χρονος βοσκός από την Αλβανία ήθελε να πάει να δει τα ζώα στο ποιμνιοστάσιο που βρισκόταν στις άκρες χειμάρρου κοντά στο Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Καρδίτσας. Ο γιος του τον είχε αποτρέψει αρχικά, ωστόσο ο 63χρονος φαίνεται να έφυγε κρυφά αγνοώντας τις προτροπές και παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης