Σπείρα ρήμαζε τα περίπτερα σε Αμαλιάδα, Γαστούνη και Ναύπλιο

Σπείρα ρήμαζε τα περίπτερα σε Αμαλιάδα, Γαστούνη και Ναύπλιο

Στις δυο διαρρήξεις που διέπραξαν ξάφρισαν καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 3.355 ευρώ και 20 κάρτες κινητής τηλεφωνίας

periptero
Εξοπλισμένοι με μια σκύλα, μια ψαλίδα κοπής μετάλλων και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, παραβίαζαν τις πόρτες και τα ρολά των περιπτέρων στην Αμαλιάδα, την Γαστούνη και το Ναύπλιο τα μέλη μιας σπείρας... «θεριακλήδων» που έκλεβαν κυρίως προϊόντα καπνού αλλά και κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Στις δυο διαρρήξεις και μια απόπειρα που διέπραξαν από τις 21 ως τις 23 Αυγούστου σε τρία περίπτερα, από τα οποία ξάφρισαν καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 3.355 ευρώ και 20 κάρτες κινητής τηλεφωνίας, οι τρεις αλλοδαποί, ένας Έλληνας και ένας ακόμη άγνωστος συνεργός τους προκάλεσαν υλικές ζημιές συνολικού ύψους 3.500 ευρώ! Οι τρεις υποθέσεις εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ήλιδας και Ναυπλίου και του τμήματος Πηνειού.

Κατά την έρευνα που έγινε σε ένα όχημα το οποίο εντοπίστηκε έξω από την κατοικία ενός από τους δράστες, βρέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια τα οποία κατασχέθηκαν ως πειστήρια. Οι τέσσερις εμπλεκόμενοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ακούστε τον Μαργαρίτη Σχοινά στο podcast του protothema.gr: Κανείς δεν μπορεί να εκβιάσει την ΕΕ με παιχνίδια λαθρεμπόρων

Η Άγκυρα επιμένει στις προκλήσεις: Ζητά με αντι-NAVTEX την αποστρατικοποίηση της Χίου

Στην Αθήνα ο Σαρλ Μισέλ: Η συνάντηση με Μητσοτάκη και οι συζητήσεις για την Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης