Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Ικαρία και Ρόδο

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Ικαρία και Ρόδο

Οι δράστες συνελήφθησαν 

Ikaria-narkwtika
Αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία μιας Ελληνίδας στην Ικαρία έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Κηρύκου, μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στο νησί του Αγαίου, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από την ηλεκτρονική ζυγαριά που βρήκαν στην κατοχή της.

Εκτός από αυτήν, κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 59,2 γραμμαρίων, μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης, ένας μεταλλικός θρυματοποιητής και μια γυάλινη πίπα κατάλληλη για χρήση κάνναβης. Η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Οι μπαλωθιές που έριχνε στη Ρόδο το βράδυ της Κυριακής ένας 42χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., αποκάλυψαν και τα ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 6,1 γραμμάρια κοκαΐνης και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,6 γραμμαρίων, καθώς και το κυνηγητικό όπλο χωρίς άδεια με το οποίο πυροβολούσε, 47 φυσίγγια και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 13 εκατοστών. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά... 800 χάπια ναρκωτικού σκευάσματος για το οποίο απαιτείται ιατρική συνταγή, βρέθηκαν στην κατοχή ενός 34χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ρόδος: Ταχυδρόμησε δέμα με πέντε κιλά κάνναβης στον... εαυτό του!

Η «εκτίναξη» των κρουσμάτων κορωνοϊού επανέφερε Τσιόδρα – Χαρδαλιά

Διάσωση στο Αντίρριο: Πώς ξέφυγε το κοριτσάκι από τον έλεγχο των γονιών του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης