Ημαθία: 77χρονος παρέσυρε και εγκατέλειψε 57χρονο πεζό

Ημαθία: 77χρονος παρέσυρε και εγκατέλειψε 57χρονο πεζό

Το θύμα διαγνώστηκε και με κορωνοϊό!

ekav
Στα χέρια των ανδρών της Τροχαίας έπεσε ο ηλικιωμένος ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε ένα πεζό στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου και έσπευσε να εξαφανιστεί. Όμως, η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς ο τραυματίας διαγνώστηκε με covid-19!

Ο 77χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, που είναι κάτοικος χωριού της περιοχής, δεν σταμάτησε καν για να δει τι συνέβη. Αντίθετα, ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος χωρίς να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα. Όμως, τα πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος επιχειρήσεων που βρίσκονται στον τόπο του ατυχήματος αποκάλυψαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος κι έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν την Δευτέρα και να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ο άτυχος 57χρονος, που διέσχιζε τον δρόμο όταν τον παρέσυρε ο ασυνείδητος οδηγός, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στην Θεσσαλονίκη σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το χειρότερο γι' αυτόν, όμως, είναι ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του!

Στιγμές αγωνίας ζουν και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του στον τόπο του ατυχήματος, καθώς υποβλήθηκαν σε τεστ και περιμένουν να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί από τον ιό! Πρόκειται για πέντε αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο του ατυχήματος και τέσσερις εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ που μετέφεραν στο νοσοκομείο τον τραυματία, οι οποίοι τέθηκαν σε καραντίνα για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στην Αραβική Θάλασσα: Νεκρός Έλληνας μηχανικός στο πλοίο που έπιασε φωτιά

Λευκάδα: Έκλεψε το όπλο αντεισαγγελέα αλλά τον πρόδωσαν τα αποτυπώματα!

Παρίσταναν τους εξαγωγείς και άρπαξαν προιόντα άνω των 100.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης