Πρόκειται για γυναίκα που επέστρεψε την περασμένη Τετάρτη από διακοπές στη Χαλκιδική και σύμφωνα με το GRTimes.gr, εργάζεται στις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου σε χώρο έξω από το κεντρικό κτίριο όπου βρίσκονται οι νοσηλευτικές και ιατρικές υπηρεσίες.
Την επομένη της επιστροφής της, μέρα Πέμπτη, πήγε στη δουλειά της όπου και υποβλήθηκε σε τεστ για προληπτικούς λόγους, λόγω του ότι στη Χαλκιδική υπήρξαν πολλά κρούσματα.
Τα αποτελέσματα του τεστ βγήκαν θετικά με την γυναίκα να είναι ασυμπτωματική.
Ο χώρος που εργάζεται απολυμάνθηκε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι εργαζόμενοι θα υποβληθούν σε τεστ μετά από ένα - δύο 24ωρα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα