Ανατροπή στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή - Κατέθεσε ως ύποπτος ο πρώην σύντροφός της

Ανατροπή στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή - Κατέθεσε ως ύποπτος ο πρώην σύντροφός της

Ο άντρας με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση η άτυχη Λίνα, εντοπίστηκε στην Ελλάδα και η εισαγγελέας ζήτησε κατεπειγόντως ανωμοτί κατάθεση - Ο ίδιος αρνείται ότι έχει κάποια σχέση με τον θάνατο της φοιτήτριας

martyrilina_m
Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, της 22χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας, όπου και διέμενε, τον Νοέμβριο του 2016.

Ο άντρας με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση η άτυχη κοπέλα, άφησε τις σπουδές του στο Λονδίνο και μόλις έφτασε στην Ελλάδα, οι άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον εντόπισαν και αμέσως η Εισαγγελέας ζήτησε κατεπειγόντως ανωμοτί κατάθεση προκειμένου να δώσει απαντήσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., αυτός δεν παραδέχεται ότι έχει κάποια σχέση με το συμβάν και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τον ποινικό κώδικα διαδικασία αναγνώρισης υπόπτων.

Ο δικηγόρος της υπόθεσης κ. Αντώνης Ξυλουργίδης είχε πει στο protothema.gr ότι: «βρισκόμαστε σε μια καθοριστική στιγμή για την εξέλιξη της υπόθεσης και περιμένουμε από τις Αρχές τα επόμενα βήματα».

Σύμφωνα με την οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή, απορίας άξιον είναι γιατί δεν έχει κληθεί ακόμα ο μοναδικός μάρτυρας της υπόθεσης μήπως και αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο ώστε να βρεθεί η άκρη του νήματος σχετικά με τον τραγικό θάνατο του παιδιού τους. Στο σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα είχαν κάνει έφοδο οι αστυνομικοί και είχαν κατασχέσει υπολογιστές και κινητά.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν Νοέμβριος του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια, με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης - όπου και σπούδαζε.

Κλείσιμο
Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός βίντεο και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Η οικογένειά της έχει ξεκινήσει έναν μεγάλο δικαστικό αγώνα προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια για τον τραγικό θάνατο της κόρης τους.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο «στόχαστρο» της εφορίας τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια ακίνητων

Τριπλή πληρωμή για τις επικουρικές συντάξεις - αναδρομικά μέσα στον Ιούλιο

Έρχεται η δυνατότητα προκαταβολής του εφάπαξ και η διεύρυνση του ποσοστού της προσωρινής σύνταξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης