Κρήτη: Την ενοχή του ιδιοκτήτη φροντιστηρίου που ασελγούσε σε μαθήτριες στα Χανιά ζήτησε ο εισαγγελέας
Αθώος δήλωσε στην απολογία του ο καθηγητής και ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου για την υπόθεση που είχε ξεκινήσει από το 2013
Την ενοχή του καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στα Χανιά, ο οποίος βαρύνεται με πέντε κακουργήματα για σχέσεις με ανήλικες μαθήτριές του, πρότεινε ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το zarpanews.gr.
Ο κατηγορούμενος πέρασε την πόρτατου Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρεθύμνου για πρώτη φορά την περασμένη Τρίτη, ενώ για αύριο έχουν προγραμματιστεί οι αγορεύσεις των δικηγόρων και η ετυμηγορία του δικαστηρίου.
Σήμερα έλαβε χώρα η απολογία του καθηγητή, ο οποίος δήλωσε αθώος και αρνήθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.
Ωστόσο, πέραν των πέντε κακουργημάτων, ο εισαγγελέας πρότεινε να δημιουργηθεί δικογραφία και να εξεταστεί ακόμα ένα πλημμέλημα που τον βαραίνει και να εξεταστεί αν πρέπει να θεωρηθεί κακούργημα.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.