Τραγωδία στις Σέρρες: Τρεις συλλήψεις για το νεκρό βρέφος

Τραγωδία στις Σέρρες: Τρεις συλλήψεις για το νεκρό βρέφος

Ο παππούς, ο θείος και η ανήλικη αδερφή του αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα - Το αγοράκι εντοπίστηκε το πρωί σε αρδευτικό κανάλι

serres1
Σε τρεις συλλήψεις συγγενικών προσώπων για τον θάνατο του βρέφους 12 μηνών το οποίο βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι σε περιοχή της Ηράκλειας Σερρών  προχώρησαν πριν από λίγο οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον θείο, τον παππού και την ανήλικη αδελφή του σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.


Νεκρό βρέφος εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι στις Σέρρες



Το βρέφος εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μέσα σε αρδευτικό κανάλι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη αδερφή του ήταν αυτή που αντιλήφθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ότι το αγοράκι έλειπε. Αμέσως άρχισαν να ψάχνουν, ενώ δηλώθηκε η εξαφάνιση και στην αστυνομία. Τελικά, νωρίς σήμερα το πρωί εντοπίστηκε από συγγενικό τους πρόσωπο μέσα στο κανάλι, κάτω από μία ξύλινη πόρτα.

Κλείσιμο
Όσον, αφορά τους γονείς του άτυχου βρέφους, πρόκειται για Ρομά που είναι έγκλειστοι σε φυλακές. Την επιμέλεια των παιδιών κατά πληροφορίες είχαν κάποιοι θείοι της οικογένειας.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Ειδήσεις σήμερα:

Η μεγαλύτερη τραπεζική απάτη στην Κρήτη: Και οι επτά κρίθηκαν αθώοι, αλλά ο Άρειος Πάγος δεν συμφωνεί

Κάλυμνος: Είχε εξοπλισμό για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης

Πάτρα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Μαζαρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης