Ηράκλειο: Στη φυλακή φυγόποινος με τρεις καταδίκες

Ηράκλειο: Στη φυλακή φυγόποινος με τρεις καταδίκες

Του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 26 μηνών 

peripoliko_14
Όχι μια, ούτε δυο, αλλά τρεις καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος ενός Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ηράκλειο. Ο φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που διέταξε να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Με αποφάσεις του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, είχε επιβληθεί στον φυγόποινο συνολική ποινή φυλάκισης 26 μηνών για διατάραξη ασφάλειας υδάτινης συγκοινωνίας, πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια, λαθρεμπορία και υπεξαίρεση, την οποία πλέον πρέπει να εκτίσει.

Στην Καρδίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας βάσει εντάλματος σύλληψης του ανακριτή Καβάλας και Βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Καβάλας, για τα αδικήματα της ζωοκλοπής και της ζωοκτονίας.

Στην Άμφισσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.


Ειδήσεις σήμερα:

Το Twitter «μπλόκαρε» ανάρτηση του Τραμπ για την υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ!

Κλιμακώνει την ένταση η Τουρκία - NAVTEX νότια της Κρήτης και της Γαύδου

Τεστ ανίχνευσης για κορωνοϊό πριν από την πτήση εξετάζει η Βρετανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης