Αγρίνιο: Στη φυλακή 48χρονος για ενδοοικογενειακή βία
Ήταν και φυγόποινος
Μάνος Τσαγκαράκης
Σαν... κύριος κυκλοφορούσε στο Αγρίνιοένας «νταής» που είχε καταδικαστεί για βία και τραυματισμό μελών της οικογένειάς τους στην Αθήνα, ώσπου τον σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. αργά το βράδυ του Σαββάτου και διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος!
Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στα στοιχεία του, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 48χρονου Έλληνα καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και έξι μηνών.
Έτσι, ο φυγόποινος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα, όπου θα εκτίσει την ποινή που είχε επιβληθεί σε βάρος του.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.