Το βίντεο της Κομισιόν για το τέλος του τρίτου μνημονίου

Με ένα βίντεο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποστηρίζει ότι η Ελλάδα μετά το τέλος του προγράμματος θα μπορέσει να βγει στις αγορές

«Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα» είναι η πρώτη λεζάντα του βίντεο που έβγαλε η Κομισιόν, για το τέλος του τρίτου μνημονίου, με πολλές εικόνες από τη χώρα μας. 

«Μετά από 8 χρόνια προγραμμάτων, η Ελλάδα είναι στο δρόμο της ανάκαμψης, της ανάπτυξης, ενώ δουλειές επιστρέφουν και η Ελλάδα θα μπορέσει σύντομα να σταθεί πάλι στα δυο της πόδια. Σήμερα, το #Eurogroup αξιολογεί την επιτευχθείσα πρόοδο», γράφει το κείμενο του tweet που συνοδεύει το βίντεο.

Πάντως, παρά το αισιόδοξο κλίμα, οι δημιουργοί του βίντεο παραδέχονται ότι οι Έλληνες πέρασαν πολύ δύσκολα χρόνια, αλλά μπορούν να δρέψουν τους καρπούς των προσπαθειών τους.

«Η οικονομία βρίσκεται σε σωστή τροχιά», γράφουν οι δημιουργοί του βίντεο που δεν παραλείπουν να υπενθυμίσουν ότι οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες θα πρέπει να συνεχιστούν και μετά τη λήξη του προγράμματος.Δείτε βίντεο: Και βίντεο της Κομισιόν για το τέλος του τρίτου μνημονίου
Και βίντεο της Κομισιόν για το τέλος του τρίτου μνημονίου

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Geo

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης