Αυξήθηκαν τον Μάρτιο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου στους ιδιώτες

dimosio

Από τα 2,620 δισ. ευρώ το Φεβρουάριο, «ανέβηκαν» στα 2.734 δισ. ευρώ - Οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων περιορίστηκαν στα 675 εκατ. ευρώ από 776 εκατ. ευρώ

Στα 2,734 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του δημοσίου προς τους ιδιώτες το Μάρτιο του 2018, έναντι 2,620 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο.

Αντίθετα, οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων τον Μάρτιο περιορίστηκαν στα 675 εκατ. ευρώ από 776 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία για την πορεία εξέλιξης των μεγεθών της γενικής κυβέρνησης που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Σημειώνεται ότι οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης προς τον ιδιωτικό τομέα, που αποτελούν το μεγαλύτερο κονδύλι υποχρεώσεων των φορέων της γενικής κυβέρνησης, μειώθηκαν τον Μάρτιο στα 1,308 δισ. ευρώ από 1,452 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Κυριάκος

Το δημόσιο πρέπει να εξοφλήσει τις οφειλές του σε εφοπλιστές, πλοιοκτήτες, βιομηχάνους, εργοστασιάρχες, βιοτέχνες, εργολάβους, κατασκευαστές και σε όλους όσους έχουν μεγάλες περιουσίες, πολλά ακίνητα, τεράστιες καταθέσεις, υπέρογκο πλούτο.

Κοσμάς

Το κράτος επειδή έχει πτωχεύσει δεν φτάνουν τα χρήματα για όλους, οπότε ή θα δίνει χρήματα στα λαμόγια της επιχειρηματικότητας ή στους δυστυχείς συνταξιούχους, στην υγεία, στην παιδεία κλπ.

Redbull

Δίνει χρήματα το κράτος στα λαμόγια της επιχειρηματικότητας καί όχι στους δυστυχείς συνταξιούχους... πάρτο αλλιώς μασούρι ξύπνα

Χαρά

Τα πολλά στους συνταξιούχους θα τα δώσει Ο Τσίπρας το 2019, μετά τον επανυπολογισμό των συντάξεων. Τότε οι συνταξιούχοι θα χάσουν τρεις συντάξεις, αν βάλουμε και την εφαρμογή του αφορολόγητου. Κερδάμε σύντροφε τρόλ εμείς οι συνταξιούχοι.....

Ελένη

Ο Αλέξης πούλησε τους συνταξιούχους ως μηχανικός γιος εργολάβου.

λολ

τι λες ρε ψεκασμένε? τα λεφτά φτάνουν και παραφτάνουν το πρόβλημα είναι ότι οι συριζαιοι τρώνε μέρα νύχτα και διορίζουν χιλιάδες άτομα. Και μηδεν να πανε τις συντάξεις πάλι μέσα θα μπαίνουμε.

Ρίτα

Αυξήθηκαν τα ληξιπρόθεσμα του δημοσίου προς τους ιδιώτες, αλλά αυξήθηκαν και τα ληξιπρόθεσμα των ιδιωτών προς το δημόσιο. Αθάνατε Τσίπρα, μας έφερες ληξιπρόθεσμα παντού.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lazaridis

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 620 κατ' ιδίαν συναντήσεις με τις εισηγμένες εταιρείες, στις οποίες συμμετείχαν 96 επενδυτικά funds και 130 αναλυτές και διαχειριστές χαρτοφυλακίων