Τι απαντά η Τράπεζα της Ελλάδος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τι απαντά η Τράπεζα της Ελλάδος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Όπως υπογραμμίζουν υψηλόβαθμα στελέχη της ΤτΕ, ο Γιάννης Στουρνάρας δεν σκοπεύει να κάνει κάποιο σχόλιο για την απόφαση της Προέδρου της Βουλής να επιστρέψει ως «απαράδεκτη» την έκθεση της κεντρικής τράπεζες για την οικονομία της χώρας


Τι απαντά η Τράπεζα της Ελλάδος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου
«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε την ετήσια έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας για τη νομισματική πολιτική της χώρας η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιστρέφοντάς την ως «μηδέποτε παραληφθείσα» και με συνοδευτικό... βαρύτατες καταγγελίες για τον κ. Γιάννη Στουρνάρα. Σε μία κίνηση που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν η Πρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι «με με αντιθεσμική κίνηση σπεύδει στα κλεφτά να αποστείλει ένα διαβιβαστικό, στα γρήγορα, για να παρέμβει απαραδέκτως στην διαδικασία» αποστέλλοντας την Έκθεση και προβαίνοντας «σε μία σειρά από κρίσεις και διατυπώσεις που αναντίρρητα επηρεάζουν αυτά που τεκταίνονται».

Από την πλευρά της, η Τράπεζα της Ελλάδας τηρεί χαμηλούς τόνους και όπως υπογραμμίζουν υψηλόβαθμα στελέχη της ΤτΕ, ο Γιάννης Στουρνάρας δεν σκοπεύει να κάνει κάποιο σχόλιο για την απόφαση της Προέδρου της Βουλής.

Κλείσιμο
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο διοικητής της ΤτΕ έστειλε την έκθεση όπως ορίζει το καταστατικό, πρώτα στην κυρία Κωνσταντοπούλου και μετά τη δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα της ΤτΕ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης