Αυτό είναι το…«άτυχο» Lucky του Καλογρίτσα – Περιμένει αγοραστή στη μαρίνα Ζέας

Αυτό είναι το…«άτυχο» Lucky του Καλογρίτσα – Περιμένει αγοραστή στη μαρίνα Ζέας

Το newmoney αποκαλύπτει το σκάφος αναψυχής του εργολάβου που παραμένει αγκυροβολημένο στη μαρίνα Ζέας - Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο νέος πλειστηριασμός

SKAFOS-KALOGRITSA-LUCKY-1-1280x720
Πριν κάποια χρόνια, καλοσυντηρημένο και «γυαλισμένο» έσκιζε τις θάλασσες μεταφέροντας τους ιδιοκτήτες και τους υψηλούς καλεσμένους τους σε μικρές κρουαζιέρες.

Αργότερα, όταν οι ανέμελες στιγμές στέρεψαν, δέθηκε στην προβλήτα της μαρίνας Ζέας και έκτοτε έμεινε κλειστό και σχεδόν εγκαταλελειμμένο να… αντικρίζει την πλατεία που φιλοξενούσε κάποτε το περίφημο ρολόι του Πειραιά.

Ο λόγος για το σκάφος αναψυχής “Lucky A.T.M.” που ανήκε στην οικογένεια Καλογρίτσα μέχρι να κατασχεθεί από τη μαρίνα Ζέας για χρωστούμενα…

Προχθές, στις 6 Απριλίου, το σκονισμένο γιοτ, -που αποκαλύπτει σήμερα το newmoney-, βγήκε στο σφυρί, αλλά ουδείς ενδιαφέρθηκε να το «χτυπήσει». Για αυτό και θεωρείται βέβαιο ότι ο επαναληπτικός πλειστηριασμός θα προσδιοριστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το “Lucky A.T.M.” ανήκε στην Orion Yachting Limited, με έδρα στο Λονδίνο, μοναδικός μέτοχος (και εκπρόσωπος στην Ελλάδα) της οποίας είναι η κυρία Μικελίνα Καλογρίτσα, η ιταλικής καταγωγής σύζυγος του γνωστού εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα, με τις εταιρείες Τοξότης και Ομάδα Κατασκευών, που βρίσκονται εδώ και καιρό αντιμέτωπες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα (κατά της πρώτης έχει κατατεθεί από το 2019 αίτηση πτώχευσης).

Η οφειλέτιδα εταιρεία Orion Yachting Limited, με έδρα στην οδό Parhamroad 20, στο Wimbledon, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2007, με αντικείμενο δραστηριότητας τις θαλάσσιες και παράκτιες μεταφορές επιβατών (Sea and coastal passenger water transport) ενώ φαίνεται να έχει βάλει λουκέτο εδώ και τέσσερα χρόνια, από τις 20 Μαρτίου 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης