Βασιλάκης: «Στήνουμε αντοχές, είμαστε σε καλύτερο δρόμο για την θωράκιση της Aegean»

Βασιλάκης: «Στήνουμε αντοχές, είμαστε σε καλύτερο δρόμο για την θωράκιση της Aegean»

Στο 65 - 70% οι πληρότητες των αεροσκαφών τον Ιούλιο, από το 50% του Ιουνίου - Η πιο ζημιογόνος χρονιά στην ιστορία της εταιρείας - Πέντε άξονες εν μέσω πανδημίας

vasilakis
«Θα έχουμε την πιο ζημιογόνα χρονιά της ιστορίας μας, πιστεύουμε όμως ότι εφεξής, με την προϋπόθεση ότι η κατάσταση σταδιακά σταθεροποιείται τα πράγματα θα είναι λιγότερα κακά. Διαθέτουμε την κατάλληλη προσαρμοστικότητα και αντοχή».

Αυτό δήλωσε χθές από το βήμα της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος της Aegean κ. Ευτύχης Βασιλάκης, με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Δημήτρη Γερογιάννη να τονίζει ότι το στοίχημα πλέον είναι η διαχείριση της σταδιακής επαναφοράς του δικτύου που ξεκίνησε μέσα στο Μάιο.

Ακριβώς πάνω σε αυτό το σημείο η διοίκηση έκανε λόγο για ένα συνεχή και ‘’δυναμικό’’ τρόπο προσαρμογής δρομολογίων δεδομένου ότι «κάθε 15 μέρες έχουμε διαφορετικό περιβάλλον τόσο ως προς τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς όσο και ως προς τη ζήτηση. Ο δρόμος της επαναφοράς δεν είναι ομαλός ούτε προβλέψιμος κι εστιάζουμε αυτή την στιγμή στο να στήνουμε αντοχές». Στο πλαίσιο αυτό για το μήνα Ιούλιο έχει επανέλθει το δίκτυο σε ποσοστό 40%, στο 50% θα είναι τον Αύγουστο κι επί του παρόντος, όπως ανέφερε ο κ. Βασιλάκης, δεν είναι ορατό αν μπορεί να ανέβει πάνω από το ποσοστό αυτό. «Η δραστηριότητα από τις πρώτες εβδομάδες τις επανεκκίνηση φαίνεται ότι περιορίζει τις απώλειες όχι όμως ότι τις εξαφανίζει κιόλας».

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τι απάντησε η Dua Lipa για τη φωτογραφία με τη «Μεγάλη Αλβανία»

Σκληρή παραδοχή Τραμπ: «Τα πράγματα με τον κορωνοϊό θα χειροτερεύσουν... πριν αρχίσουν να βελτιώνονται»

Μενέλαος Πάγκαλος: Ένας «Sir» από την Χίο πίσω από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης