Στις 19 Ιανουαρίου στο φουαγέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η σοπράνο Μάρα Θρασυβουλίδου και ο μαέστρος- πιανίστας Γιώργος Νιάρχος, προσκαλούν το κοινό σε ένα ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι του μεσοπολέμου, με την παράσταση "Το αστικό τραγούδι στο Γραμμόφωνο".
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.