Rihanna: Οι «καυτές» σκηνές του νέου της clip

Rihanna: Οι «καυτές» σκηνές του νέου της clip

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο video clip της άτακτης Rihanna για το νέο της τραγούδι, σε συνεργασία με τον Calvin Harris, «We found love».

Rihanna: Οι «καυτές» σκηνές του νέου της clip
Το τραγούδι έχει ακουστεί αρκετό καιρό τώρα αλλά δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία. Βέβαια, είχαμε κρατήσει επιφυλάξεις μέχρι να βγει το οπτικό κομμάτι του τραγουδιού και μάλλον πράξαμε ορθώς. Το video clip που παρακολουθήσαμε μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Ο συμπρωταγωνιστής της Riri, είναι ο τωρινός σύντροφος της και στη ζωή, Dudley O'Shaughnessy. Για την ακρίβεια, μετά τα γυρίσματα του video clip ξεκίνησε το φλερτ αφότου η τραγουδίστρια είχε απαιτήσει προσωπικά την συμμετοχή του. Άλλωστε είναι εμφανέστατη η χημεία του ζευγαριού σε όλες τις σκηνές του τραγουδιού.

Κλείσιμο
Το video clip διαπραγματεύεται μια αγάπη που είναι πολύ βαθειά και αρχικά δυνατή και αγνή. Όσο όμως εξελίσσεται μετατρέπεται στο αντίθετο. Σε μια αγάπη καταστροφική, τρομακτική και αναποτελεσματική, όπως την χαρακτηρίζει και η ίδια η ερμηνεύτρια από τα Barbados «μια αγάπη ναρκωτικό». Μέσα από το Twitter της μας εξομολογείται ότι είναι το πιο «βαθύ» και ειλικρινές clip που έχει γυρίσει μέχρι τώρα.

Ας περιγράψουμε λίγο την υπόθεση. Στην αρχή ακούμε την Rihanna με ιρλανδική προφορά να λέει τα εξής: «σε είδα να ουρλιάζεις όταν κανείς άλλος δεν ήταν εκεί. Πάντα νιώθεις ντροπή που κάποιος μπορεί να είναι πολύ σημαντικός και χωρίς αυτόν νιώθεις ένα τίποτα. Κανείς δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει πόσο πονάει. Νιώθεις αβοήθητος, σαν να μην μπορεί τίποτα να σε σώσει. Και όταν τελειώσει, πάει, εύχεσαι να είχες όλα αυτά τα κακά πάλι πίσω, ώστε να κρατήσεις μόνο τα καλά».

Η σχέση του ζευγαριού ξεκινάει σαν όλες τις άλλες, ελπιδοφόρα, παθιασμένη και με έντονο το αίσθημα του έρωτα που δε σε αφήνει να ζήσεις ούτε δευτερόλεπτο μακριά από το ταίρι σου. Καπνίζοντας τσιγάρα και πίνοντας αλκοόλ ξεφεύγουν μεταφέροντας την σχέση σε ένα άλλο, χειρότερο, επίπεδο.

Οι σκηνές αυτές, προς υπενθύμιση, είχαν γυριστεί σε ένα χωράφι, με την Rihanna να τρέχει σε ένα χωράφι γυμνόστηθη και με το ζευγάρι να κάνει ανάρμοστα πράγματα μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ως αποτέλεσμα εξοργίστηκε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού και τους «πέταξε» κυριολεκτικά έξω.

Όμως ακόμα κι αν όλα δείχνουν ρόδινα, επιστρέφοντας στην πλοκή του clip, αρχίζουν οι τσακωμοί και οι σοβαρές διαφωνίες. Εν τέλει η κοπέλα αποχωρεί από την σχέση και οι δυο είναι συντετριμμένοι.

Πίσω από τις κάμερες τώρα, οι συντελεστές αλλά και όλοι οι υπόλοιποι μιλούν χωρίς δισταγμό και κάνουν λόγο για εμφανέστατη αρέσκεια της πετυχημένης Riri προς τον συμπρωταγωνιστή της και ότι δεν έχανε στιγμή να βρίσκεται συνέχεια δίπλα του να τον πειράζει και να συζητούν μαζί.

Ο μικρός Dudley, μόλις 21 ετών, ήταν αρκετά ανώριμος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κάθε φορά που είχε να κάνει μια σκηνή χωρίς μπλούζα γελούσε δυνατά και η συμπρωταγωνίστρια του του έκανε νοήματα κοροϊδεύοντας τον.
Το «We found love» θα συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ της Rihanna με τον τίτλο «Talk That Talk», που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης