Πολύ «μιλάει» στο νέο της άλμπουμ η Rihanna

Πολύ «μιλάει» στο νέο της άλμπουμ η Rihanna

Ένα χρόνο μετά το σαρωτικό άλμπουμ της Rihanna, Loud, η ταλαντούχα τραγουδίστρια από τα Barbados που κάθε μέρα αλλάζει τα μαλλιά της έρχεται να τινάξει τα charts στον αέρα  με το νέο της, το έκτο στην σειρά, άλμπουμ...

Πολύ «μιλάει» στο νέο της άλμπουμ η Rihanna
Ένα χρόνο μετά το σαρωτικό άλμπουμ της Rihanna, Loud, η ταλαντούχα τραγουδίστρια από τα Barbados που κάθε μέρα αλλάζει τα μαλλιά της έρχεται να τινάξει τα charts στον αέρα  με το νέο της, το έκτο στην σειρά, άλμπουμ.
 
Έχουμε πάρει μια γεύση ήδη από το νέο αυτό άλμπουμ, με το τραγούδι  «We found love» στο οποίο συνεργάστηκε με τον ερμηνευτή-στιχουργό Calvin Harris. Το τραγούδι, βγήκε στις 22 Σεπτεμβρίου και ήταν διαθέσιμο στο Ίντερνετ για «κατέβασμα» την ίδια μέρα. Ωστόσο, οι γνώμες διίστανται, καθότι αναμενόταν να κάνει μεγάλη επιτυχία την οποία δεν έκανε. Βέβαια, μεγάλη μπουκιά τρώμε και δεν λέμε μεγάλη κουβέντα γιατί το video clip του τραγουδιού δεν έχει παρουσιαστεί αλλά από φωτογραφίες και μόνο δείχνει να είναι υπερβολικά σέξι.
 
Κλείσιμο
Το καινούριο άλμπουμ της 23χρονης Rihanna, με τον τίτλο Talk that Talk, θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου σύμφωνα με όσα έγραψε η ίδια η τραγουδίστρια στο Twitter της και στο Facebook της.
 
Στο εξώφυλλο του άλμπουμ, η φωτογράφηση του οποίου έγινε πριν μερικές ημέρες, πρωταγωνιστεί φυσικά  η Riri, με το όνομα του άλμπουμ να φιγουράρει στο χέρι της, στο καρπό της συγκεκριμένα, σαν τατουάζ. Η γλώσσα της είναι έξω και το βλέμμα της θανατηφόρο.
 
Καλή επιτυχία θα ευχηθούμε στην πρώην κοκκινομάλλα Rihanna, που θα βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμα στο spotlight.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης