Συμπράττει επί σκηνής με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων
Μια ξεχωριστή συναυλία παρουσιάζει η Μπέττυ Χαρλαύτη σε διοργάνωση του Δήμου Αθηναίων, αφιερωμένη στα τραγούδια του μεγάλου μας Λευτέρη Παπαδόπουλου, τιμώντας τον κορυφαίο στιχουργό, την Τρίτη 23 Απριλίου, στο Ολύμπια-Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».
Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια συμπράττει επί σκηνής με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Άγγελου Ηλία. Η συναυλία έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, κατά την κυκλοφορία του ανέκδοτου τραγουδιού του «Θέλω να τραγουδήσω», που ηχογραφήθηκε από την Ελληνική Ραδιοφωνία και της εμπιστεύτηκαν σε πρώτη εκτέλεση ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και ο Μίκης Θεοδωράκης (μουσική).
Δύο χιλιάδες τραγούδια μας έχει χαρίσει ο σπουδαίος μας στιχουργός, η αμεσότητα, η λαϊκότητα και το ποιητικό εκτόπισμα των οποίων τα έχουν βάλει για πάντα στην καρδιά του κοινού.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα ακουστούν από την Μπέττυ Χαρλαύτη και το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής υπό τη διεύθυνση του Άγγελου Ηλία, πολυαγαπημένα τραγούδια όπως: Αχ χελιδόνι μου, Σεβάχ ο θαλασσινός, Σαββατόβραδο στην Καισαριανή, Θα πιω απόψε το φεγγάρι, Τζαμάικα, Έχω έναν καφενέ, Έχε τον νου σου στο παιδί, Το άγαλμα κ.α.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.