Gone Girl: Η ταινία στην οποία για μια σκηνή χρειάστηκαν 1700 λίτρα αίματος (spoiler)
Ο David Fincher ζήτησε από τους ηθοποιούς να γυρίσουν 36 φορές μιας από τις πιο αιματηρές σκηνές της ταινίας
Πολύ απαιτητικά αποδείχθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Gone Girl όπως εξομολογείται η πρωταγωνίστρια Rosamund Pike μιλώντας στο Vanity Fair.
«Σε αυτή την ταινία πέρασα μπροστά από την κάμερα όσες ώρες δεν έχω περάσει αθροιστικά στην καριέρα μου γιατί τα γυρίσματα κρατούσαν πέντε ή έξι ώρες καθημερινά» εξομολογείται.
Χαρακτηριστική των προθέσεων του σκηνοθέτη David Fincher είναι ότι μόνο για τη σκηνή στην οποία η Pike κόβει τον λαιμό του σωτήρα/απαγωγέα της Desi Collings (τον υποδύεται ο Neil Patrick Harris) έγιναν 36 λήψεις.
«Σκεφτείτε μόνο τις 36 φορές που χρειάστηκε να πλυθώ προκειμένου να βγάλω όλο το ψεύτικο αίμα από επάνω μου» αναφέρει η Pike.
Κλείσιμο
Για τις 36 φορές, για τις οποίες προηγήθηκαν τρεις ημέρες πρόβα και μιας εβδομάδας «χορογραφία», χρειάστηκαν 36 ζευγάρια σεντόνια, 1700 λίτρα ψεύτικου αίματος και 36 ζευγάρια εσώρουχα.
Το αποτέλεσμα πάντως για όσους το είδαν αποζημιώνει τον κόπο των συντελεστών.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους