«Zola»: Μια ταινία για το sex trafficking, βασισμένη σε ένα thread στο Twitter - Δείτε το τρέιλερ

«Zola»: Μια ταινία για το sex trafficking, βασισμένη σε ένα thread στο Twitter - Δείτε το τρέιλερ

Μία ταινία αναφορά στο sex trafficking - Βασισμένη στο διάσημο thread στο Twitter, το οποίο συγκροτούν 184 tweets και αφορούν σε ένα ξέφρενο roadtrip γεμάτο ανατροπές

Zola-Trailer
To επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Zola», που βασίστηκε σε ένα thread στο twitter, το οποίο συγκροτούσαν 148 tweets, κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου. Πρόκειται για την ιστορία, που αφηγείται μέσω των αναρτήσεων της η  Aziah Wells (με το ψευδώνυμο Zola) και αφορά σε ένα road trip της μαζί με μία άλλη γυναίκα, το οποίο εν τέλει, εκτροχιάστηκε.

zola
zola2

Πρόκειται για μία ταινία-αναφορά στο sex trafficking, που η σκηνοθέτις Τζανίξα Μπράβο έχει καταφέρει να αποδώσει με χιούμορ και σουρεαλισμό.  Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί η Τέιλορ Πέιτζ ως η κεντρική ηρωίδα και η Ράιλι Κίου στο ρόλο της Στέφανι. 

Zola | Official Trailer HD | A24


Η πλοκή της ταινίας βασίζεται στο ταξίδι των δύο γυναικών, που ενώ είχαν ως στόχο μόνο να "περάσουν καλά", χορεύοντας σε στριπ-κλαμπς σε όλη την Αμερική, συνελλήφθησαν τελικά από τις αρχές, καθώς βρέθηκαν μπλεγμένες σε ένα δίκτυο πορνείας. Με αφετηρία το Ντιτρόιτ και τελικό προορισμό την Τάμπα της Φλόριντας, παρακολουθούμε ένα ξέφρενο road trip, γεμάτο ανατροπές.

Οι δύο γυναίκες, που γνωρίστηκαν στα Hooters, όπου δούλευε η Ζola αντιμετωπίζουν μία δραματική ιστορία απαγωγής, με κερασάκι στην τούρτα μία απόπειρα αυτοκτονίας, που ακολουθεί. Υπεύθυνος για την τροπή, που πήρε το ταξίδι τους, είναι ο Jarrett, συγκάτοικος του σύντροφου της Jessica, o οποίος αποδεικνύεται ότι είναι ο βίαιος μαστροπός της υπόθεσης!


Ειδήσεις σήμερα 

Πραξικόπημα στη Μιανμάρ: Ο ΟΗΕ φοβάται «εμφύλιο πόλεμο», η Κίνα αποκλείει τις κυρώσεις

Επέμβαση της αστυνομίας σε κορωνοπάρτι στη Μητροπόλεως

Survivor: Η υποπλοίαρχος Μαριανθή Κάσδαγλη στο τιμόνι της βάρκας της επιστροφής
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης